Oei: prins Albert test positief op corona op verjaardag Charlene

Zou de prinses des huizes in haar eentje 45 kaarsjes uitblazen?

Een slechtere timing kon niet: precies op de verjaardag van vrouwlief test prins Albert van Monaco voor de derde keer positief op corona. Het Prinselijk Paleis laat weten dat Albert geen symptomen heeft en vanuit huis doorwerkt. 

Optredens afgezegd

Of de jarige prinses ook positief getest is, is niet duidelijk. Prins Albert werd afgelopen weekend nog samen met de twins gezien bij het Internationale Circusfestival van Monte-Carlo, maar daar was Charlene niet bij. De optredens die gepland stonden voor de Sainte Dévote-feesten, heeft de prins helaas moeten afzeggen. Beter nieuws is dat Albert zich naar verluidt goed voelt en weinig tot geen last heeft van symptomen.

Wat de gevolgen zijn voor neefje en nichtje Louis en Camille, die deze week samen met Albert te gast waren bij de benefietwedstrijd voor de Fight Aids Cup, moet nog blijken. Om over alle andere aanwezige BM’ers (Bekende Monegasken), zoals F1-coureur Charles Leclerc, nog maar te zwijgen!

Drie keer scheepsrecht?

Aan het begin van de pandemie, in maart 2020, was prins Albert een van de eerste royals die in isolatie moest vanwege een positieve coronatest. In april vorig jaar maakte hij daar een tweede keer van, en hopelijk is hij er met deze derde keer definitief klaar mee. De prinselijke agenda is immers goed gevuld met allerhande engagements.

Eenzame verjaardag

Vandaag blaast de prinses des huizes 45 kaarsjes uit, maar gezien de positieve coronatest van manlief lijkt het voor haar een eenzame verjaardag te worden. Zou Charlene vandaag in haar eentje de tienlaagse verjaardagstaart opeten?

Bron: HELLO! | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws