Het feest in Monaco gaat door: prinses Charlene wordt vandaag 45!

De knappe prinses viert vandaag haar verjaardag.

Waar prinses Caroline afgelopen maandag nog 66 kaarsjes uitblies, zit schoonzus Charlene vandaag op de (designer) verjaardagsstoel. De knappe prinses bereikt vandaag de leeftijd van 45 jaar – iets wat overigens helemaal niet aan haar af te zien is. Als ze zou claimen tien jaar jonger te zijn, zouden wij het ook geloven!

Zware periode

Vorig jaar verbleef prinses Charlene in een behandelcentrum op een geheime locatie in Europa om te herstellen van ‘ernstige fysieke en emotionele vermoeidheid’, zoals echtgenoot prins Albert het verwoordde. Het was een zwaar jaar voor de prinses, maar inmiddels lijkt ze weer helemaal up and running te zijn. Toen Charlene na een ziekbed van bijna een jaar weer terug was in Monaco, gingen er allerlei geruchten de rondte. Zo zou de prinses een ‘miljoenendeal’ hebben gesloten met prins Albert: ze moest zo nu en dan aanwezig zijn bij de belangrijkste evenementen in ruil voor een rustig leven en meerdere miljoenen euro’s.

Koninklijke bezoeken

Dat van die geruchten niets waar is, bewijst Charlene nu ze zich van haar beste kant laat zien in Monaco. De prinses werkt het ene royal bezoek af naar het andere, ook zónder haar steun en toeverlaat Albert. Dat Charlene een liefhebber is van fashion week, wisten we al wel. Maar ook voor gala’s, sportwedstrijden, buitenlandbezoeken, openingen en bezoeken aan (haar eigen) stichtingen haalt de prinses haar neus niet op.

monaco
Beeld: BrunoPress

Trotse prins Albert

Eerder vertelde prins Albert in een openhartig interview met People hoe trots hij is op ‘zijn’ Charlene. “Ze doet het heel goed. Zoals je zelf kunt zien, is ze actief geweest bij een aantal verschillende evenementen. Charlene houdt zich meer bezig met het openbare leven en zorgt voor dingen waar ze gepassioneerd over is”, liet hij eind vorig jaar weten. “Zoals je weet, was vorig jaar een moeilijk jaar voor haar – en het begin van dit jaar. En ze heeft echt een ongelofelijke ommekeer gemaakt.” Daar zijn wij het helemaal mee eens. De prinses is on fire, en we hopen haar binnenkort nog vaker te zien, samen met Albert én de twins. Voor nu wensen we Charlene vooral een hele fijne verjaardag. Van harte!

Bron: Beau Monde archief | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws