Prins Albert is ‘heel trots’ op prinses Charlene na zwaar jaar

'Charlene doet het heel goed.'

Prinses Charlene was het afgelopen jaar all over the place. Door haar ziekte, door haar afwezigheid tijdens belangrijke evenementen (of juist haar aanwezigheid) en haar fabulous outfits. Gelukkig kon ze altijd terugvallen op haar prins, die in een exclusief interview met People openhartig praat over zijn vrouw. 

Trots als een pauw

Prins Albert hield zijn lippen meestal stijf op elkaar als het om Charlene ging, maar deze keer zocht hij juist de spotlight op. In een interview met People vertelt hij zelfs hoe blij hij met haar is. “Ik ben heel trots op mijn vrouw”, begint prins Albert zijn verhaal. “Charlene doet het heel goed. Zoals je zelf kunt zien, is ze actief geweest bij een aantal verschillende evenementen. Charlene houdt zich meer bezig met het openbare leven en zorgt voor dingen waar ze gepassioneerd over is.”

Het ‘zware jaar’ begon in mei 2021, toen de prinses ziek werd tijdens een reis naar Zuid-Afrika. Er werd een ernstige KNO-infectie vastgesteld, waarvoor meerdere operaties nodig waren. Na een langdurig en gecompliceerd herstel, kwam ze pas in november weer terug naar Monaco. Helaas betekende dit niet dat ze rechtstreeks naar haar gezin ging, want op medisch advies moest ze haar herstel privé voortzetten tot april.

Heel blij

“Zoals je weet, was vorig jaar een moeilijk haar voor haar – en het begin van dit jaar. En ze heeft echt een ongelofelijke ommekeer gemaakt.” Zo heeft ze inmiddels verschillende organisaties in Monaco bezocht, zoals het Rode Kruis, en mensen thuis bezocht. Albert: “Ze geniet er echt van om dingen samen en met de kinderen te doen, dus dit jaar eindigt op een heel, heel hoog niveau. We zijn echt heel blij met hoe de dingen zijn.”

We hopen prins Albert en prinses Charlene, en hun tweeling prins Jacques en prinses Gabriella, volgend jaar weer vaker samen te zien!

Bron: People | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws