Het hof van Monaco ontkent scheidingsgeruchten

Het paleis schenkt klare wijn over de roddels die rondgaan over prins Albert en prinses Charlene.

Het Prinselijk Paleis van Monaco ontkent de scheidingsgeruchten die momenteel rondgaan over Prins Albert en Prinses Charlene in de Franse pers. Ze laten weten dat de geruchten ’totaal ongegrond’ zijn.

Roddelpraat

Terwijl wij afgelopen week nog schreven over de Monaco’tjes als het gelukkige gezinnetje dat ze zijn, hield de Franse roddelpers er heel andere gedachtes op na. Het tijdschrift Royauté beweert namelijk dat de prins en prinses van Monaco in een scheidingsproces zitten. En dat doen ze niet op de meest subtiele manier denkelijk. Het blad plaatste hen groots op de cover met als headline: ‘De avond waarop alles instortte’. Ouch!

Het hof ontkent

Het artikel van het Franse tijdschrift werd – hoe kan het ook anders – in een razend tempo overgenomen door roddelsites en talloze keren gedeeld op sociale media. Iets dat het vuur uiteraard nog meer aanwakkerde… De persdienst van het paleis zegt aan Royal Central dat ze ‘formeel de kwaadaardige geruchten ontkennen’ die door het Franse tijdschrift Royauté zijn verspreid. Ze voegden eraan toe dat de geruchten ’totaal ongegrond’ zijn.

Happily married

Dat Albert, de prins van het microstaatje, in het verleden nog wel eens flink de casanova heeft uitgehangen, is inmiddels wel bekend. Hij keuvelde met topmodellen, versleet volgens de geruchten tientallen vriendinnen en was één van de meest felbegeerde vrijgezellen van Monaco. Inmiddels is hij echter alweer heel wat jaartjes gelukkig met zijn Charlene. De tweeling Jacques en Gabriella is de kroon op hun liefde en Albert fungeert vandaag de dag als brave huisvader.

Bron: Royal Central | Beeld: NL Beeld/ Brunopress

Laatste nieuws