[Gesloten]Fabulous Friday: maak 2x kans op een luxe gezichtsmasker van G.M. Collin

Ter waarde van €51,95!

Wanneer heb jij voor het laatst een fijn selfcare-moment gehad? Echt even de tijd voor jezelf gemaakt? Kaarsjes aan, manicure, pedicure, en natuurlijk een gezichtsmaskertje? Laten we eerlijk wezen: je hebt ’t verdiend, niet waar? Deze week mag Beau Monde een set bijzonder fijne gezichtsmaskers van G.M. Collin weggeven. Zo ben je in elk geval goed voorbereid op je verwenmoment!

Puur natuur

Je ziet het online steeds vaker; waar normaal gesproken de tijdlijn vol stond met full cover make-up looks en talloze filters, zien we nu een positieve verandering waarbij je echte huidtextuur steeds meer met trots wordt getoond en een dekkende foundation wordt ingewisseld voor een goede dagcrème. Hierdoor is het gebruik van goede skincare nóg belangrijker dan ooit. Het Canadese skincaremerk G.M. Collin heeft speciaal voor het nastreven van skinimalisme een Glow Mask en Aqua Mask ontwikkeld.

Verzorging

Af en toe in vol ornaat met je gezicht in de maquillage de deur uit: daar genieten we van. Maar anno nu is het ook helemaal hot om je natuurlijke beauty te laten stralen en de heftigere make-up te laten voor wat het is. Met de juiste verzorging kom je immers ook zonder zwaar dekkende foundations stralend voor de dag!

Gezichtsmaskers zijn hier een belangrijk onderdeel bij en zijn de basis geworden van een goede huidverzorgingsroutine. Daarom heeft G.M. Collin twee nieuwe formules binnen het assortiment: Het Glow masker en Aqua masker zijn gemaakt met de meest geavanceerde ingrediënten en technologieën om ervoor te zorgen dat de huid er op zijn best uitziet en voelt. Daarnaast hydrateren, verjongen en beschermen de maskers tegen schadelijke omgevingsinvloeden. Beide maskers zijn verpakt in een handige to go tube, die door de compactheid in iedere it-bag passen.

De Glow Mask bevat een heerlijke vitaminecocktail en camu camu-extract, voor een stralende gloed en een gevoede, gehydrateerde huid. Ook pakt dit romige masker roodheid aan, voor een egale teint.

En zoals de naam al verraadt is de Aqua Mask een bijzonder hydraterend vochtmasker. De essentiële mineralen in dit gelmasker bieden intense, onmiddellijke en langdurige hydratatie. Zo houd je de natuurlijke huidbarrière sterk en gezond.

Winnen?

Zie je zo’n skincare-verwenmoment al helemaal zitten? Dan hoef je alleen maar onderstaand formulier in te vullen. Vergeet niet aan te geven welke van de twee maskers jouw voorkeur heeft. Winnaars ontvangen vanzelf bericht.

Deze winactie loopt tot 7 april. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Image Factory zullen delen als je wint.

Laatste nieuws