Letizia in betaalbaar, lovely lila

De Spaanse koningin heeft duidelijk de lente in de bol.

Nu de lente van start is gegaan, vond koningin Letizia het duidelijk tijd om wat pasteltinten uit de royal kast te trekken. Gisteren verscheen ze tijdens de opening van een internationaal congres prachtig gekleed in het lila.

Voorjaar

Hoewel wij in Nederland nog maar weinig merken van het feit dat het voorjaar begonnen is, genieten ze in Spanje natuurlijk al wel van de eerste zonnestraaltjes, fluitende vogeltjes en huppelende lammetjes. Zo ook Letizia, want tijdens de opening van het internationale congres van de Spaanse taal in Cádiz verscheen ze zij aan zij met manlief Filip in fleurig lila.

Pastel

In de fashionwereld is het algemeen bekend dat de lente staat voor pastelkleuren. Zachtgroen, lichtgeel, maar vooral ook lila is een trendkleur die we dit voorjaar veel gaan zien. En blijkbaar heeft Letizia die hint begrepen, want voor het congres is de koningin – of moeten we zeggen haar personal shopper – speciaal de stad ingedoken om een passende, lilakleurige outfit bij elkaar te zoeken.

Betaalbaar

Letizia betrappen op een modeflater is ons nog nooit gelukt, en ook gisteren wist de Spaanse koningin ons te verrassen in een nieuwe jurk van Cho Atelier. Niet alleen vanwege de kleur die haar fantastisch staat, maar ook vanwege het bescheiden prijskaartje (voor royal begrippen, obviously). De koningin heeft namelijk slechts 157 euro neergelegd voor het item. Minder leuk nieuws, maar wellicht ook geen verrassing, is dat de jurk inmiddels helemaal uitverkocht is. Tja, als je erbij wil lopen als de koningin moet je er snel bij zijn!

letizia
Bron: NL Beeld

Letizia maakte haar outfit af met haar bekende nudekleurige Carolina Herrara-pumps, kleurrijke Alexandra Plata-oorbellen én een nieuw, bijpassend lilakleurig Olivia Mareque-tasje. Die laatste kun je vooralsnog scoren voor een bescheiden prijsje van 125 euro.

Bron: UFO No More, Instagram @royalfashionpolice | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws