[Gesloten]Fabulous Friday: maak 3x kans op een Beautiful Disaster-pakket met tickets en gesigneerde goodies

Met wie ga jij naar de bios als je zo'n pakket wint?

Beau Monde gaat graag feestelijk het weekend in, en daarom trakteren we regelmatig met onze Fabulous Friday. Dit keer mogen we drie pakketten weggeven rond de film Beautiful Disaster met tickets, boeken, en posters die door de hoofdrolspelers gesigneerd zijn. Een unieke kans dus – met wie wed jij dat je zo’n pakket weet te winnen?

Beautiful Disaster

Het kán je bijna niet ontgaan zijn met de feestelijke première van de film in Amsterdam enkele weken geleden, maar de film Beautiful Disaster draait sinds begin deze maand in de bios. De dramafilm gaat over Abby (Virginia Gardner) en Travis (Dylan Sprouse). Abby doet haar best om haar duistere verleden te vergeten. Ze gedraagt zich dan ook voorbeeldig: ze rookt of drinkt niet, vloekt niet en zorgt dat ze haar zaakjes altijd goed op orde heeft.

beautiful disaster

Wanneer ze als eerstejaars aankomt op de universiteit wordt haar kans op een nieuw leven al snel gedwarsboomd door Travis, die daar bekend staat als Mr. Onenightstand. Dat juist Abby hem afwijst maakt Travis alleen maar vastbeslotener om haar tóch te veroveren – waarbij een weddenschap tussen de brave Abby en bad boy Travis een cruciale rol speelt.

‘Fun en sexy’

Enkele Beau Monde-collega’s konden tijdens de première hoofdrolspelers Dylan en Virginia aan de tand voelen over deze romantische dramafilm. “Het is heel erg leuk en heel erg sexy, maar er zitten ook incredible actiescènes in”, aldus Virigina. Kortom: een beetje steamy, een beetje sensatie, en een hele hoop romantische spanning. Wij zijn in elk geval fan!

Winnen!

Mocht je nu ook zin hebben in een avondje uit én een hoop andere leuke goodies rond deze film, dan hebben we goed nieuws voor je. We mogen namelijk drie leuke Beautiful Disaster-pakketten weggeven, bestaande uit twee filmtickets, het originele boek door schrijfster Jamie McGuire én gesigneerde filmposter met de handtekeningen van Dylan Sprouse en Virginia Gardner. Wedden dat je hier kans op wilt maken?

Let op: je kunt je maximaal één keer opgeven. Winnaars ontvangen vanzelf bericht. Deze winactie loopt tot 21 april. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Triple P Entertainment zullen delen als je wint.

Beeld: Beautiful Disaster

Laatste nieuws