[Gesloten]Fabulous Friday: maak kans op een Limited Edition Molton Brown Heavenly Gingerlily-pakket t.w.v. €115

Helemaal Heavenly, dit pakket van Molton Brown!

Moederdag komt er weer bijna aan! Wil jij je moeder in het zonnetje zetten, of vind je dat je zelf een luxe verwenmomentje verdiend hebt? Dan hebben we goed nieuws: Beau Monde mag namelijk een luxe verwenpakket van Molton Brown weggeven.

Hemels

Bij Beau Monde zijn we groot fan van de heerlijke producten van Molton Brown. Van weelderige bad- en verzorgingsproducten tot hun sfeervolle Home Collection: het luxe merk staat elk jaar hoog op onze verlanglijstjes.

En ach, een gelegenheid als Moederdag is dan een perfecte reden om jezelf te trakteren op een decadent selfcare-moment, n’est-ce pas?

Heavenly Gingerlily

Extra leuk: Molton Brown heeft speciaal voor Moederdag een Limited Edition van hun luxe Heavenly Gingerlily-lijn uitgebracht. Met geurnoten van witte lelies, spicy gember, en een zachte, musky basis, hullen deze fijne verzorgingsproducten je in exotische weelde.

Bovendien zijn de tijdelijk verkrijgbare Moederdag-edities voorzien van een stijlvolle verpakking met lelies voor een extra feestelijke uitstraling.

Win, win, win

En het allerleukste? Je kunt als Beau Monde-lezer kansmaken op een verwenpakket met een selectie fijne Heavenly Gingerlily-producten. Speciaal voor Moederdag mogen we één Molton Brown-pakket verloten ter waarde van €115.

Hierin vind je de luxe Heavenly Gingerlily Bath & Shower Gel en Body Lotion, én de Fine Liquid Hand Wash en Hand Lotion. Hiermee verwelkom je Tahitische invloeden met een bloemige allure in je dagelijkse verzorging. Tel hier de stijlvolle Limited Edition-verpakking op, en voilà. Dat is nog eens genieten van je selfcare-moment!

Kans maken?

Lijkt zo’n verwenpakket van Molton Brown jou ook wel wat? Vul dan hieronder je gegevens in, en wie weet ontvang je binnenkort ook zo’n heerlijke set Heavenly Gingerlily-items!

Let op: je kunt je maximaal één keer opgeven. Winnaars ontvangen vanzelf bericht. Deze winactie loopt tot 28 april. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met UPR The Netherlands zullen delen als je wint.

Laatste nieuws