Royaal afdankertje: fans spotten bijzonder detail in foto prins Louis

Ze zijn ook zo gewoon gebleven, die Waleses.

Vorige week was het 97 jaar geleden dat wijlen Queen Elizabeth werd geboren. Een bijzondere dag voor de Windsors, die deze datum voor het eerst zonder hun matriarch zitten. Haar herinnering werd levende gehouden met een bijzonder lieve foto van de koningin, waar fans nu een bijzonder detail hebben gespot.

Recyclen

We weten allemaal dat de Waleses (net als hun vader) niet vies zijn van een beetje eco-vriendelijkheid. Daar hoort natuurlijk een oog voor duurzaamheid en een sterk staaltje recyclen bij. We zien Kate en William dan ook regelmatig in kledingstukken die zij al eerder hebben gedragen. En ook voor hun kroost kiezen de Waleses het liefst voor outfits die zij al eerder hebben gedragen.

Maar op de foto (van Kates hand) die vorige week werd gedeeld via de sociale media-kanalen van de kroonprinselijke familie, viel het op dat het recyclen van outfits daarmee niet ophoudt.

Afdankertje

Zo wisten verschillende royal stijlexperts, zoals de Royal Fashion Police op Instagram, namelijk de nette blouse van piepjong prinsje Louis te herkennen op de zoete foto met wijlen Queen Elizabeth als een exemplaar uit de kast van grote broer, prins George. Zie hier het kiekje dat afgelopen zomer werd genomen op Balmoral…

…en hier het officiële portret voor Georges vierde verjaardag, uit juli 2017.

Herhaling

Dat de Waleses ervoor kiezen om hun kroost in een gerecyclede outfit te steken, is waarschijnlijk een bewuste keuze. Zo deelden we al eens dat Kate meerdere redenen heeft om haar kinderen zoveel mogelijk in dezelfde kledingstukken voor de camera’s te laten verschijnen.

Zo wil ze voorkomen dat haar kinderen trendsetters worden en dat alles wat ze dragen meteen wordt uitverkocht. Dezelfde kleren betekent daarnaast ook minder redenen voor fotografen om hun best te doen kiekjes te schieten van de nieuwste outfits van de kleine royals. De keuze om haar kinderen outfits verschillende keren te laten dragen (wanneer ze weet dat ze op de kiek komen), geeft bovendien een boodschap als ‘wij zijn ook maar normale mensen’ af. Missie geslaagd, dit keer.

Nu zijn we vooral heel benieuwd welke andere ‘afdankertjes’ van prins George we de komende jaren voor de kleine Louis kunnen verwachten…

Bron: Instagram @Royalfashionpolice | Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Laatste nieuws