Kate Middleton doet boekje open over kinderen: ‘Ze groeien zo snel’

Kleine royals worden groot!

Kate Middleton was gisteren op bezoek bij The Baby Bank, waar ze vrijwilligers ontmoette en meehielp bij het sorteren en inpakken van kleding. Ook deed de prinses een boekje open over haar eigen kinderen en vertelt ze hoe het nu met de jonge royals gaat. 

Bezoek aan The Baby Bank

De prinses of Wales bezocht maandag The Baby Bank in Windsor, een organisatie die steun verleent aan lokale gezinnen in nood. Deze bank biedt alles, van startpakketten voor pasgeborenen tot buggy’s, bedden en dekens. De organisatie maakt veel gebruik van vrijwilligers, en Kate sprak hen tijdens haar bezoek over de organisatie. En als je bezig bent met kleding uitzoeken en opvouwen, dan is er natuurlijk ook tijd voor een casual praatje. Zo vertelt ze hoe het met haar kinderen, prins George, prinses Charlotte en prins Louis gaat.

Het speelgoed dat ze vindt, doet haar dan ook denken aan haar kinderen. Als ze een Buzz Lightyear-speeltje vindt, vertelt ze dat prinses Charlotte een grote Toy Story-fan is. We verwachten dan ook dat de films regelmatig aanstaan in Adelaide Cottage.

Kate Middleton
Prinses Kate en prinses Charlotte tijdens de paasmis in St George’s Chapel | Beeld: NL Beeld

Tijd vliegt voorbij

Afgelopen weekend vierde haar jongste zoon, prins Louis, zijn vijfde verjaardag. En dat is ook Kate niet in de koude kleren gaan zitten. “Ze groeien zo snel”, vertelt de prinses aan de vrijwilligers. Met prinses Charlotte die op 2 mei 8 wordt en prins George die in juli 10 wordt, lijkt de tijd ook voorbij te vliegen. Prins George heeft zelfs een belangrijke rol tijdens de kroning van King Charles en zal hij Charles’ Pages of Honour zijn. Dit betekent dat hij, samen met Camilla’s kleinzonen Gus en Louis Lopes en Freddy Parker Bowles, verantwoordelijk is voor het dragen van de lange, zware sleep van de koning.

Bron: Royal Central | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws