Lief: nieuwe foto’s van jarig prinsje Louis

En wat is-ie schattig!

Het is feest bij de Waleses: prins Louis, de jongste zoon van William en Kate, blaast vandaag vijf kaarsjes uit. En waar hij dat waarschijnlijk viert met een hoop royal-waardige cadeautjes en een taart waar je U tegen zegt, trakteert de familie ons op een aantal nieuwe foto’s van de jarige prins.

Foto’s

“Iemand mag morgen vijf kaarsjes uitblazen”, schreven de royals gisteravond op Twitter. “Een hele fijne verjaardag aan prins Louis.” In het bericht delen ze twee lieve foto’s van de jarige prins. En wat is-ie schattig!

Op de foto’s, die eerder deze maand in Windsor werden geschoten door Millie Pilkington, zien we de kleine Louis samen met moederlief. Waar Louis heerlijk ontspannen vertoeft in een kruiwagen, wordt hij geduwd door Kate. Wij zijn benieuwd: zou La Middleton in het dagelijks leven, zonder camera’s erbij, ook onkruid wieden en kruiwagens duwen?

Kroning

Eerder was het de vraag of het broertje van George en Charlotte wel een uitnodiging zou hebben gekregen voor Charles’ kroning. Mogelijk zou een grote zorg zijn dat de kleine Louis met z’n uitgesproken karakter onbedoeld de show steelt tijdens de belangrijke dag. Want ja, Louis kan het nu eenmaal niet zoveel schelen dat hij is opgegroeid in the royal family.

Enthousiasme

Ter ere van zijn verjaardag – oké, en omdat we het niet kunnen laten – delen we nog maar eens de geweldige foto van de kleine prins tijdens de Jubilee-vieringen.

Bron: NL Beeld

Tja, het is soms nu eenmaal best lastig om je enthousiasme te onderdrukken – óók als je als prins bent geboren. En dat snappen wij maar al te goed. Deze foto voldoet dan wellicht niet helemaal aan de royal voorwaarden, het is wél lekker spontaan. Happy birthday Louis! 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld, Twitter @KensingtonRoyal 

Laatste nieuws