Lief: Claus-Casimir steunt grote zus Eloise bij nieuwe uitdaging

'Zo cool!', schrijft de graaf over zijn zus.

Die Eloise van Oranje heeft het er maar druk mee. Naast haar werk als influencer en gravin is ze immers ook student, én is ze nu op tv te bewonderen in een gloednieuw seizoen van Het Perfecte Plaatje Op Reis. Broertje Claus-Casimir steekt z’n zus een welverdiend hart onder de riem.

Het Perfecte Plaatje

Eind vorige week maakte Eloise het grote nieuws bekend: de gravin heeft een plekje veroverd tussen verschillende BN’ers en influencers in een nieuw seizoen van fotografieprogramma Het Perfecte Plaatje. En het is dit niet zómaar een seizoen: dit keer vlogen de deelnemers namelijk naar het zonnige Zuid-Afrika.

Gisteravond was de eerste aflevering te zien, waarin de negen fotografen-in-de-dop hun opwachting maken. Naast bekende namen als Tatum Dagelet, Leonie ter Braak, Jaap Jongbloed en Rick Brandsteder, zien we hoe Eloise vol overgave achter de lens kruipt.

Trotse broer

Wie er ook op het puntje van z’n stoel zat mee te leven met de gravin? Broertje Claus-Casimir! Via zijn Instagram Stories deelt hij een kiekje van z’n zus op tv.

Beeld: Instagram @Clausvanoranje

“Zo cool!!!”, schrijft de Hooggeboren Heer bij de foto van zijn zus tussen presentator Rick Brandsteder en YouTuber Gabs Wildebras. Elo maakte zelf bovendien direct indruk in de eerste aflevering – zo scoort ze hoge ogen bij de juryleden met het kiekje dat ze schiet van mede-deelnemer Rick Brandsteder. Bovendien zien we hoe de gravin haar ervaring vóór de camera’s ook direct kan inzetten, wanneer zij als ware Baywatch-babe wordt vastgelegd. Uiteindelijk verovert de gravin een tweede plaats. Een goed begin van het seizoen, zullen we maar zeggen!

Hechte band

Het is niet de eerste keer dat de graaf en gravin via sociale media laten zien hoe close zij zijn. Zo deelden de broer en zus ook een set feestelijke kiekjes toen Claus-Casimir z’n negentiende verjaardag vierde. Ook jongste zusje Leonore, die au moment net als prinses Alexia naar school gaat in Wales, heeft duidelijk een hechte band met haar oudere siblings. Bij de verjaarsfoto’s van CC dook zij namelijk op met een sarcastische reactie zoals alleen jongere broertjes en zusjes dat kunnen: “Ew, de minder leuke zus”, schreef Leonore toen.

Bron: RTL Boulevard, Beau Monde archief, Het Perfecte Plaatje | Beeld: NL Beeld / BrunoPress

Laatste nieuws