Kleine grappenmaker: Louis steekt de draak met opa Charles

De jongeman lijkt hiermee zijn officieuze status als deugniet eer aan te doen.

Hij mag dan nog maar vijf jaar oud zijn, prins Louis heeft zich de schone kunst van grappen maken al jong eigen gemaakt. Zo kon hij het niet laten om tijdens The Big Help Out een sassy opmerking over zijn opa te maken. 

Helpen bij Big Help Out

Tijdens the Big Help Out droeg ook prins Louis zijn steentje bij. Het huidige doel was om het clubgebouw van de 3rd Upton Scouts in Slough te renoveren en te verbeteren. Samen met zijn ouders en broer en zus stak Louis de handen uit de mouwen. De petit prince ontfermde zich hierbij over de verfraaiing van een outdoor bloempot – niets wat een likje verf niet kan oplossen.

Aan Louis de taak om met witte verf de bloempot te flatteren. En hoewel de meeste verf ook z’n eindbestemming bereikte (de bloempot, dus), kliederde de 5-jarige ook witte verf in z’n haar. De jonge royal had natuurlijk chagrijnig kunnen worden (wie wil er nu witte verf in z’n haar?!), maar het jochie gooide het over een andere boeg. Hij maakte gewoon een grapje over his royal highness. “Just like Grandpa“, lachte hij over zijn semi wit geworden haar.

Vele taken

Naast zijn nieuw bemachtigde rol als schilder, hielp Louis ook nog met andere taakjes. Het koninklijke gezin hielp bij het opnieuw leggen van het pad, het schuren en opnieuw lakken van de voordeur en het graven van een nieuwe waterweg – voor laatstgenoemde mocht de jonge prins zelfs even met Wills op de graafmachine. Hier vroeg de jongeman zelf om nadat hij zag dat zijn grotere broer dit ook mocht.

Beeld: NL Beeld/BrunoPress.

Later hielp de jongste zoon van William en Kate nog mee met het kruien van zand én schepte hij dat zand ook nog in het daarvoor bestemde gat. Druk dagje wel.

The Big Help Out

The Big Help Out is een campagne die in het leven is geroepen om meer bewustzijn te creëren voor vrijwilligerswerk, om mensen aan te sporen een verschil te maken in hun gemeenschap. The Big Help Out wordt ondersteund door enkele grote vrijwilligersorganisaties, waaronder the Scouts, waarvan Kate sinds 2020 de president is.

Bron: Mirror | Beeld: NL Beeld/BrunoPress

Laatste nieuws