Prins Louis steelt harten met gezichtsuitdrukking tijdens de kroning

De jonge prins weet de camera goed te vinden!

Hoewel zaterdag volledig in het teken stond van de kroning van koning Charles, was het vooral prins Louis die in de spotlight stond. Royal etiquette of niet, als een 5-jarige moet gapen, dan moet-ie gapen! 

Gekke bekken-parade

Al weken is de kroning van king Charles het gesprek van de dag en afgelopen zaterdag was het eindelijk zo ver. Uiteraard waren we benieuwd naar de ceremonie, maar vooral naar de rol van prins Louis en prinses Charlotte. Deze zaten braaf tussen hun ouders in, en zagen er royal chic uit. Zo droeg Charlotte – net als prinses Kate – een jurk van Alexander McQueen met idem diadeem. Prins Louis was van top tot teen in het zwart, en droeg een outfit die gemaakt was door Dege en Skinner, bestaande uit een tuniek met speciaal ontworpen versiering aan de kraag, manchetten en voorkant (weet Mirror.co ons te vertellen).

Maar chic de friemel of niet, soms kan je jezelf niet helemaal inhouden. En de kroning was al niet kort van stof, maar voor de 5-jarige kleuter duurde het al helemaal lang. Vinden wij natuurlijk helemaal niet erg, want dat zorgt voor een hoop vermakelijke foto’s van prins Louis!

Prins Louis
Bron: NL Beeld

De gekke bekken kenden we al van prins George, maar prins Louis kan er ook zeker wat van. Zo zagen we hem tijdens de ceremonie regelmatig gapen en friemelen, en dat ging in de koets en op het balkon gewoon gezellig door!

prins Louis
Bron: NL Beeld

Zo genoot hij duidelijk van de aandacht in de koets, en zwaaide hij net zo koninklijk als zijn broertje en zusje. Toch werd het zwaaien al snel vervangen door verveelde blikken en overdreven zwaaibewegingen.

Prins Louis
Bron: NL Beeld

Ook op het balkon kon de jonge prins het niet laten, en gingen zijn zwaaibewegingen van heel uitgebreid tot heel timide. Tja, en de vliegtuigen in de lucht maakte wederom weer veel indruk!

Prins Louis en prinses Charlotte
Bron: NL Beeld
Prins Louis en prinses Charlotte
Bron: NL Beeld

Coronation Concert

Ook op zondag vierde de royal family feest, en kwamen ze weer bijeen voor de Coronation Concert. Toch moesten we iemand missen, want prins Louis was hier niet bij aanwezig. Waarschijnlijk heeft de jonge leeftijd van de prins hiermee te maken, al willen we geloven dat hij ook wel genoeg had van al dat gezwaai en glimlachen. Gelukkig waren prins George en prinses Charlotte er wel bij, en leken die een goede tijd te hebben!

Coronation Concert
Beeld: NL Beeld

De jonge royals hebben de tijd van hun leven tijdens de optredens van onder andere Katy Perry en Lionel Richie. En prins William en prinses Kate? Die deden gezellig mee! Hopelijk zien we binnenkort meer van prins Louis, want we zijn benieuwd wat voor gekke bekken de prins nog meer in petto heeft!

Bron: Hello! Magazine, Mirror.co, Town & Country | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws