Helen Mirren kiest voor blauwe coupe in Cannes

Roze, grijs en nu blauw: de actrice rockt elke kleur!

Tijdens de opening van het befaamde Filmfestival in Cannes moet je schitteren, en dat weet Dame Helen Mirren als geen ander. Van kop tot teen straalt ze namelijk in de kleur blauw – en wat staat het haar goed!

Fifty shades of blue

Hoewel blauw niet meteen een kleur is waar je aan denkt bij een red carpet, laat Oscarwinnaar Helen Mirren zien dat ze niet bang is voor een beetje kleur.

De 77-jarige actrice had haar lokken geverfd in verschillende tinten blauw, die ze als een vogelnest op haar hoofd had gemaakt. Dit matcht perfect bij de lange babyblauwe jurk van Del Core met een diepe decolleté. En ook aan de accessoires zijn gedacht: een diamanten halsketting, bijpassende oorbellen en een waaier met het opschrift #Worthit. You go, Helen!

Dat de actrice wel vaker buiten de lijntjes kleurt, dat wisten we al. In 2019 matchte ze al eens in het roze, met een roze jurk en roze lokken. Dit was ook in Cannes. En in 2022 liet ze haar grijze extensions wapperen met een lange glitterjurk.

Schoonheidsadvies

“Ik vind dat er geen regels moeten zijn. Ik zie rode lopers ook echt als een optreden”, onthulde de actrice aan de Britse Vogue. “Accepteren wie je bent, daar vertrouwen in hebben en je er niet tegen verzetten. Dat is het beste schoonheidsadvies. Wanneer je zelfvertrouwen hebt en je gewoon jezelf bent, dan straal je geluk uit.” En daar zijn wij het helemaal mee eens!

Bron: Nouveau, HLN | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws