Dit wil je weten: de skincare geheimen van Helen Mirren

De 76-jarige actrice is groot fan van deze gezicht tool.

Als er iemand een prachtige en egale huid heeft, dan is dat wel Helen Mirren. Maar dat komt niet door dure smeersels of behandelingen in een kliniek. De actrice is namelijk groot van een handige gezichtstool, en die willen wij nu ook hebben! 

Workout voor het gezicht

Actrice Helen Mirren is 76, maar haar huid straalt als nooit tevoren. Ook bij de afgelopen SAG Awards, waar Helen voor de gelegenheid een roze Dolce & Gabbana jurk met idem haarband droeg. Niet alleen haar look was het gesprek van de dag, maar ook haar stralende gezicht. Volgens haar visagist, Jo Stretell, heeft dit allemaal te maken met hoe ze vooraf haar huid behandeld heeft.

Hellen-Mirren
Helen Mirren in poederroze, tijdens de SAG Awards. Bron: Brunopress

Volgens Jo is het geheim van een stralende huid een ‘workout voor je gezicht’. Dit krijg je niet door een zware trainingsessie in de sportschool, maar met de tools van FaceGym. Jo legt uit: “Voor de voorbereiding van de huid ben ik begonnen met FaceGym’s Weighted Ball, die fungeert als een warming-up om de huid te ontladen en te ontgiften. Daarna volgde FaceGym’s Medi Lift Eye. Dit EMS-apparaat helpt het gebied rond de ogen te verjongen, vermindert donkere kringen en maakt de oogcontouren glad, waardoor de ogen er groter en helderder uitzien.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jo Strettell (@jostrettell)

Maar dit is nog niet alles. Jo gaat namelijk nog een stap verder: “Ik volgde dit met een FaceGym Pro-training op de wangen en kaaklijngebieden, een ander briljant EMS-hulpmiddel, het verheft de gezichtsspieren en geeft de huid een meer gelift en strakker uiterlijk, het duurt letterlijk 10 minuten om resultaten te zien – het is mijn go-to-tool voor elk evenement op de rode loper! Ik eindigde met FaceGym’s Multi Sculpt High-Performance Contouring Tool om de bloedsomloop te stimuleren, de huid minder opgeblazen te laten lijken en fijne lijntjes te verzachten.”

Het klinkt ons alsnog als een zware workout, maar het resultaat is zeker goed te zien.

Bron: Hello! Magazine | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws