Maxime Meiland over tanning oil blunder: ‘Paar dagen voor lul gelopen’

Oeps!

Maxime Meiland is een schoonheid om te zien, maar dit ging niet altijd zonder slag of stoot. In de nieuwe Grazia vertelt ze over haar beauty favorites, maar ook over die keer dat het goed mis ging. Enne, het is heel herkenbaar! 

Tanning oil

Met haar blonde lokken en egale huid is Maxime Meiland het stralende middelpunt van ieder feestje of evenement. Maar soms gebeurt er iets wat een hele wijze les is, zeker omdat je het een paar dagen blijft zien. “Ik gebruikte een tijdje terug Magic Drops, van die tanning oil, om wat minder wit te zijn”, begint Maxime.

Het product deed wat het moest doen, dus het Meiland-telg had er veel vertrouwen in. “Het werkte goed, alleen ging het mis toen ik zelf mijn wenkbrauwen ging verven. Door de combinatie sloegen ze helemaal groen uit en heb ik een paar dagen voor lul gelopen.” Ai!

Met een beetje hulp

Naast haar beauty disaster, deelt ze ook de inhoud van haar beautytas. En soms komt daar ook een beetje hulp bij kijken. Ze vertelt: “Ik doe één keer per jaar fillers in mijn kin, om mijn onderkin weg te werken en te zorgen dat mijn gezicht meer symmetrisch is. En ik gebruik sinds kort een beetje botox in mijn wenkbrauwen, zodat ze iets omhoogkomen. Heel subtiel, ik wil niet dat je het ziet. Daarom zal ik ook nooit lipfillers nemen.”

Het hele interview met Maxime Meiland is te lezen in de nieuwe Grazia, nu in de schappen. 

Bron: Grazia | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws