[Gesloten]Fabulous Friday: maak kans op een Oxyjet Luxe-behandeling t.w.v. €115 bij Patty Brards favoriete salon

Patty is al jaren fan van Zotos Beauty – en jij straks ook!

Het einde van de week is weer in zicht, en dat betekent dat het tijd is voor een nieuwe Fabulous Friday! Zo ga je samen met Beau Monde helemaal heerlijk je weekend in. Deze week geven we een Oxyjet Luxe-behandeling weg bij Patty Brards vertrouwde beauty-adresje: het Amsterdamse Zotos Beauty!

Shine like Patty

Al jarenlang is Patty Brard niet uit de spotlights weg te denken. Zo straalde ze je deze maand tegemoet vanaf de cover van Beau Monde, samen met dochter Priscilla. En we moeten zeggen: Patty ziet er altijd piekfijn uit. Natuurlijk heeft zij nu haar eigen PB Beauty-lijn bij winkelketen Kruidvat, maar Pat helpt de natuur ook een handje met de heerlijke behandelingen van haar favoriete salon: Zotos Beauty in Amsterdam.

Speciale connectie

Al zeventien jaren komt Patty graag bij Zotos Beauty. Ze heeft dan ook een bijzondere band met de salon opgebouwd, en mocht zélfs de feestelijke lancering van haar eigen beauty-merk in de salon organiseren. En dat ging er natuurlijk vrolijk aan toe:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Patty Brard (@pattybrard)

Luxe behandeling winnen?

Om de succesvolle lancering van Patty’s PB Beauty-producten luister bij te zetten, mag Beau Monde een prinsheerlijke beauty-behandeling bij Patty’s favoriete salon weggeven. Het gaat hier om de Oxyjet Luxebehandeling. Dit is een sterk hydraterende, stimulerende en anti-aging behandeling met de Nora Bode Oxyjet (zuurstof) inclusief reiniging, scrub en masker. Klinkt goed, n’est-ce pas?

Extra fijn dus, dat je nu bij Beau Monde kans maakt op zo’n heerlijk luxe skincare-moment. Het enige dat je moet doen om kans te maken, is hieronder je gegevens achterlaten.

Let op: je kunt je maximaal één keer opgeven. Winnaars ontvangen vanzelf bericht. Deze winactie loopt tot 2 juni. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Maison PR zullen delen als je wint.

Beeld: Adobe Stock

Laatste nieuws