Goed nieuws: er komt een wijnfestival naar Nederland

Let's go!

Ben jij een festivalliefhebber én ben je dol op wijn? Dan hebben we goed nieuws voor je. Er komt binnenkort namelijk een wijnfestival naar ons eigen land! Het Bachhus Wijnfestival komt voor de tiende keer (!) terug naar Nederland en wij zijn er laaiend enthousiast over.

Culinaire hoogstandjes

Naast een enorm aanbod aan wijnen, is er op Bacchus ook een groot aanbod aan culinaire hoogstandjes verkrijgbaar om een bodempje te leggen. Van een uitgebreid driegangenmenu tot ‘even snel’ een heerlijke ordinaire burger: het is allemaal aan jou. Het aanbod aan foodtrucks en culinaire freaks is enorm. Denk aan onder mee Entrecote Mobile, SUGO Pizza, Ducktruck, De Borrelplanken, Oesters & Chablis, Flamm in de Kuchen, Sate & Rosé, Karma Kebab, BBQ de Paris, Lunch Department, Padron en de Burrata-bar. Jammie!

Goede muziek

Trommel je moeder, zus, beste vriendin(nen) of partner dus op voor een heerlijk dagje wijnen in Amsterdam! Het wijnfestival is om precies te zijn op de volgende dagen:

  • Vrijdag 2 juni 16:00-23:00
  • Zaterdag 3 juni 14:00-23:00
  • Zondag 4 juni 14:00-23:00
  • Vrijdag 9 juni 16:00-23:00
  • Zaterdag 10 juni 14:00-23:00
  • Zondag 11 juni 14:00-22:00

Ook kinderen en viervoeters zijn welkom op het festival. Voor kinderen is er een uitgebreid programma, terwijl de ouders genieten van een heerlijke vino. Enne, onder begeleiding van een volwassene krijgen zij gratis toegang. En als laatste: goede muziek kan en mag natuurlijk ook niet ontbreken. Traditiegetrouw zijn Pim Veth en Horace Cohen de gastheren op Bacchus Wijnfestival en dit jaar zijn de sets van DJ’s als Willy Party, Marcello, Rob Black, Rogor Diapari & Steins en vele anderen.

Tickets verkrijgbaar via www.bacchuswijnfestival.nl

Bron: Bacchus | Beeld: Bacchus

Laatste nieuws