Ha! Camilla is zelf ook een groot koningshuis-fan

De koningin heeft inmiddels al een beste verzameling.

Dat je als Britse royal best een beetje enthousiast mag zijn over het koningshuis, staat als een paal boven water. Ook koningin Camilla herself lijkt een groot fan te zijn van de Britse royals. Want wat blijkt? Cam is recent gespot met een limited edition ‘Queen Consort Silk Twill Scarf’ uit de merchandise-lijn van de royals. 

Limited edition sjaal

Gehuld in een prachtige jas van Anne Valentine, Eliot Zed-schoenen en een handtas van Charlotte Elizabeth, flaneerde koningin Camilla door de straten van Londen. Maar wat heeft de kersverse koningin daar rond haar nek hangen? Jep, dat is de limited edition sjaal van Fortnum & Mason’s ter ere van de kroning van Hare Majesteit Koningin Camilla. De zijdezachte sjaal bevat een ontwerp geïnspireerd op traditionele en koninklijke motieven.

En hoewel je zou denken dat het dragen van deze speciale sjaal puur toeval is, ligt dat in de werkelijkheid een tikkeltje anders. Cam heeft namelijk al eens eerder verteld dat ze nog wel wat meer merchandise van de royals bij elkaar heeft verzameld. Zo heeft ze bijvoorbeeld een grote verzameling aan herdenkingsmokken. Ja, echt!

Camilla
Bron: NL Beeld

Persoonlijke touch

De echte kenners weten inmiddels dat Camilla wel houdt van subtiele hints die verborgen zitten in haar kledingstukken. Zo wilde de koningin subtiele en persoonlijke touches op haar kroningsjurk hebben. Als je de jurk onder een vergrootglas houdt, zul je dan ook zien dat de hondjes van Cam én de namen van de (klein)kinderen verwerkt zijn in de jurk.

Maar er was nog één ander detail dat de koningin per se in haar jurk terug wilde zien: boeken! “Ze waren zilver, dus je kon ze niet zo snel terugvinden, maar ze waren er wel! Dat was het eerste waar Camilla naar keek”, blikte de ontwerper recent terug op de onthulling van zijn creatie aan de majesteit.

Bron: Town and Country | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws