Onherkenbaar: zo zag Peter Gillis er vroeger uit

Een volle bos haar en een flinke snor: wij hadden 'm niet herkend!

Als succesvolle ondernemer én ster van z’n eigen hitserie Massa is Kassa is Peter Gillis anno nu niet meer weg te denken uit de spotlights. Maarre, zou jij de ondernemer vroeger ook herkend hebben? We zijn eens in de archieven gedoken, en vonden daar een prachtig kiekje van de realityster uit z’n jonge jaren – ver voordat hij z’n (wilde) haren kwijtraakte.

Quote 500

Als eigenaar van Oostappen Groep Vakantieparken heeft de ondernemer goed geboerd. Ook z’n status als tv-ster bij SBS6 heeft hem natuurlijk geen windeieren gelegd. Zo heeft Peter regelmatig in de Quote 500 gestaan, en is hij nu een ware BN’er dankzij Massa is Kassa.

Hoewel het misschien moeilijk voor te stellen is, ging Peter niet altijd door het leven met een kale kop. Naast een volle kop met haar, hield Peter er zelfs een stevige snor op na!

Burgerkraampje

Op Instagram blikte Peter al eens terug op z’n verleden als jonge man met grote ambities. En daarbij deelde hij dit prachtige kiekje uit de oude doos, waarop de ondernemer totaal onherkenbaar is:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Peter Gillis (@petergillisoostappen)

Bij de foto schrijft Peter: “Ik heb van jongs af aan hard gewerkt… Deze foto komt uit het fotokatern van mijn boek Peter Gillis: Massa is Kassa. Naast het werken bij de slager, had ik mijn eigen kraam waar ik o.a. hamburgers, hotdogs en verse slaatjes verkocht. Als je wat wil bereiken, dan moet je er hard voor werken.” En dat heeft de ondernemer duidelijk geen windeieren gelegd!

Nieuw seizoen Massa is Kassa

Sinds 23 mei kunnen we Peter weer zien in het nieuwe seizoen van Massa is Kassa, en zullen we hem wellicht op de voet kunnen volgen in zijn afvalproces. Zo deelde hij onlangs dat hij een indrukwekkende 27 kilo kwijt was. Wie we in ieder geval niet terug gaan zien, is Nicol Kremers. Hoewel de twee al vijf jaar samen waren, besloten ze eind 2022 om beiden hun eigen weg te gaan. Of we eventueel nieuwe gezichten gaan zien in het aanstaande seizoen, kunnen we alleen maar afwachten. Wij zijn benieuwd!

Bron: Panorama, AD.nl | Beeld: NL Beeld, Patrick van Emst

Laatste nieuws