Wow: Peter Gillis is een indrukwekkende 27 kilo kwijt!

'Daar word ik nou foxwild van!'

Het is Massa is Kassa-ster Peter Gillis de afgelopen periode allemaal niet voor de wind gegaan. Maar de zakenman heeft zichzelf herpakt, en deelt nu een indrukwekkende update over zijn gezondheid.

Verschillende reacties

“Hatseflats!!”, schrijft Peter enthousiast op Instagram. “Door het volgen van een strak dieet en meer te bewegen, vliegen de kilo’s er weer af! Ik ben tot nu toe al 27kg afgevallen…? Daar word ik nou foxwild van!” Hoewel veel mensen lovende reacties achterlaten, zijn er ook cynische volgers. “Woog Nicole maar 27 kilo?”, grapt iemand. Anderen steken De Massa is Kassa-ster een hart onder de riem: “Goed van je Peter. Ik ben nu ruim 10 kg kwijt. Ik weet dat het moeite kost.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Peter Gillis (@petergillisoostappen)

Nieuw seizoen Massa is Kassa

Vanaf dinsdag 23 mei is het weer zover: dan kunnen we Peter weer zien in het nieuwe seizoen van Massa is Kassa, en zullen we hem wellicht op de voet kunnen volgen in zijn afvalproces. Wie we in ieder geval niet terug gaan zien, is Nicol Kremers. Hoewel de twee al vijf jaar samen waren, besloten ze begin dit jaar om beide hun eigen weg te gaan. Of we eventueel nieuwe gezichten gaan zien in het aanstaande seizoen, kunnen we alleen maar afwachten. Wij zijn benieuwd!

Bron: Tips & Weetjes | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws