[Gesloten]Fab Friday: maak kans op een luxe Molton Brown Fiery Pink Pepper-pakket t.w.v €118

Geniet van een verwenmoment als nooit tevoren met dit heerlijke Molton Brown-pakket.

Noem het selfcare, noem het een welverdiend verwenmoment, of noem het een thuisspa: Beau Monde is niet vies van een beetje pampering. En hierbij kunnen de luxe verzorgingsproducten van Molton Brown natuurlijk niet ontbreken! En ach, wij delen graag uit. Daarom maak je deze vrijdag kans op een luxe Molton Brown-pakket ter waarde van 118 euro.

Molton Brown

Het Britse parfumhuis Molton Brown is al jarenlang een absolute must voor luxe-lovers. Van heerlijke douche- en badproducten, tot kleinere verwenmomentjes met geurige handzeep- en lotion: met Molton Brown voorzie je elke dag van een weelderig randje.

Deze week heeft het merk bovendien een bijzonder fijn nieuw product gelanceerd: de Infinite Bottle. Deze navulbare fles bestaat uit gerecycled aluminium, en past helemaal binnen de ‘positive luxury‘-filosofie van het parfumhuis. Met deze eco-friendly producten zorg je goed voor jezelf, én voor de planeet.

Luxe pakket

Om deze lancering te vieren, mag Beau Monde in samenwerking met Molton Brown een luxe verwenpakket weggeven. De hoofdrol is natuurlijk weggelegd voor de stijlvolle Infinite Bottle. Maar om het feestje compleet te maken, ontvangt de winnaar ook een fijne Body Polisher en Scented Solid Soap – allen in de geur Fiery Pink Pepper.

De Body Polisher is een bodyscrub met kruidig-zoete aroma’s en exfoliërende bamboedeeltjes die je huid polijsten, de textuur verfijnen en gladmaken voor een weelderig zacht gevoel en een gladde gloed.

De Scented Solid Soaps zijn verrijkt met hydraterende sheaboter en jojoba-olie, zodat je huid zacht en grondig verzorgd aanvoelt. De zepen zijn drie keer gemalen om luchtbellen en overtollig water te verwijderen voor het zachtste, meest romige schuim.

Winnen

Ook trek gekregen in zo’n heerlijk selfcare-moment met deze luxeproducten van Molton Brown? Goed nieuws: het enige wat je hoeft te doen om kans te maken, is hieronder je gegevens achterlaten.

Let op: je kunt je maximaal één keer opgeven. Winnaars ontvangen vanzelf bericht. Deze winactie loopt tot 9 juni. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met UPR the Netherlands zullen delen als je wint.

Headerbeeld: Molton Brown / Unsplash, Augustine Wong

Laatste nieuws