Charlene straalt van blijdschap bij bijzonder familie-evenement

Zo vrolijk hebben we de Doorluchtige Hoogheid lang niet gezien!

Gisteren was het precies 100 jaar geleden dat prins Rainier III, de vader van prins Albert van Monaco, het levenslicht zag. Hoewel Rainier zelf in 2005 kwam te overlijden, werd de gebeurtenis met een hoop feestelijkheden luister bijgezet.

Honderd

Hoewel hij inmiddels al even niet meer onder ons is, spreekt wijlen prins Rainier nog altijd tot de verbeelding – niet in de laatste plaats vanwege zijn huwelijk met actrice Grace Kelly. Samen kregen de twee drie kinderen: prinses Caroline, prins Albert, en prinses Stéphanie.

Ter gelegenheid van Rainiers honderdste geboortedag werd gisteren door de hele familie flink uitgepakt.

Matchende pakjes

Zo stond er een imposante motorcade op de planning met een hoop glamoureuze oldtimers, waren er bands en kinderkoortjes, en had zelfs het lokale circus een plekje in de planning. Daarnaast bleek een eerdere samenwerking met kunstenaar Mr OneTeas dusdanig goed bevallen te zijn, dat de creatieveling dit keer gewoon wéér samen met de royals mocht komen knutselen.

charlene
Beeld: NL Beeld

In matchende rode jassen over hun (ongetwijfeld peperdure) outfitjes werd er flink huisgehouden met bussen rode verf. Later op de dag werden door de plaatselijke jeugd honderd duiven losgelaten, en de avond eindigde bijzonder feestelijk edoch herkenbaar: met een smakelijk stuk taart!

Aansnijden

Bij het laatste onderdeel van het programma waren natuurlijk de kinderen van prins Rainier en prinses Grace allen aanwezig, en konden we ook een goed deel van hun nakomelingen spotten op de foto’s. Zo zagen we de drie kinderen van prinses Stéphanie opdagen in een selectie vrolijke outfits:

monaco
Dochter Pauline Ducruet, schoondochter Marie Ducruet, dochter Camille Gottlieb en zoon Louis Ducruet naast hun (schoon)moeder. Beeld: NL Beeld

En wat zien we daar?

Beeld: NL Beeld

Er kan daadwerkelijk een oprechte schaterlach vanaf bij de prinses! In haar zwarte midi-jurk van luxe-label Lela Rose kwam Charlene piekfijn voor de dag. Looking good én feeling good, als we zo naar de kiekjes kijken.

Naast paps en mams gingen Jacques en Gabriella ook lekker zomers en casual gekleed in matchende blauwe outfits. De jonge troonopvolger ging voor een ton sur ton look met een net overhemd, en zus Gabriella matchte een stel comfortabele witte sandalen met een luchtig blauw jurkje – wel een Emporio Armani-jurkje à 170 euro, uiteraard. Want tja: je bent designer-prinses in de dop, of je bent het niet.

Bron: UFO NO More, Centenairerainier3.mc | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws