Charlene en Albert tonen hun artistieke kant

Eindelijk is het stel weer samen gespot na Alberts ziekte.

Het zat ze in Monaco ook niet mee: voor de derde keer had prins Albert corona onder de leden. En dat op de verjaardag van prinses Charlene én feestdag Sainte Dévote. Gisteren verscheen het paar eindelijk weer samen bij een evenement.

Artistiek

Via hun Instagrampagina delen Albert en Charlene een stel prachtige foto’s vanaf de paleisgronden. Hier zette het stel zich in voor ‘l’opération #8marsmonaco’, een project dat samenhangt met Internationale Vrouwendag. In samenwerking met een lokale kunstenaar hebben Charlene en Albert zich ingezet voor het goede doel.

“Ze hebben hun werken gemaakt samen met de artiest Mr OneTeas, en zullen deze toevoegen bij die van de kinderen van het prinsdom”, schrijft het Monegaskische paleis bij de beelden.

Op de foto’s is te zien hoe Albert en Charlene trots poseren met hun kunstige uitspattingen. ‘Force‘, staat er op het doek van Albert, en Charlene ging voor de uitroep ‘Forti ünseme’, wat volgens verschillende vertaaldiensten zoveel betekent als ‘Samen sterk’.

Chic in zakelijk

Voor de gelegenheid ging Charlene gekleed in het zwart, met een klassieke coltrui, double-breasted winterjas en een stel opvallende Gianvito Rossi-laarzen tot over de knie. Je moet het maar durven: met een spuitbus verf in de weer gaan terwijl je een aantal designerstukken aan je lijf hebt.

Ach, Charlene kennende trekt ze morgen zo weer een geheel nieuw en minstens zo peperduur outfitje uit de kast. Dan kunnen een paar druppels verf ook niet deren!

Bron: Instagram @Palaisrincierdemonaco | Beeld: NL Beeld/Brunopress

Laatste nieuws