Kates sassy antwoord op de vraag hoeveel geluk ze heeft met William

Een prinses die tussen de beleefdheid door ook weleens sassy uit de hoek komt: wij houden ervan.

Kate Middleton mag dan uitgegroeid zijn van ‘gewoon’ burgermeisje tot keurige prinses – haar gevoel van eigenwaarde is ze gelukkig niet kwijtgeraakt. Dat blijkt wel wanneer ze bijzonder sassy uit de hoek komt wanneer er tegen haar wordt gezegd dat ze veel geluk heeft om de vrouw van prins William te zijn.

Eerste ontmoeting

Als toekomstige koning – en bijzonder knappe, blonde verschijning, uiteraard – had prins William geen gebrek aan vrouwelijke aandacht tijdens zijn studententijd. Toch was er één vrouw die zijn aandacht trok. Toen Kate tijdens een modeshow van de universiteit waar William en Kate studeerden over de catwalk liep, was het voor William liefde op het eerste gezicht. Kate, die nietsvermoedend een buiging maakte voor de prins, merkte de onhandigheid van William op toen hij een drankje over zichzelf heen morste. Over hun eerste interactie zei William later: “Toen ik Kate voor het eerst ontmoette, wist ik dat er iets heel speciaals aan haar was, en ik wist dat er iets was dat ik daar wilde ontdekken.”

Geluk

Toen de relatie tussen Kate en Wills serieuze vormen begon aan te nemen, besefte Kate maar al te goed dat ze zomaar eens deel van de koninklijke familie zou kunnen gaan uitmaken. En hoewel het worden van een prinses uiteraard wat nadelige gevolgen met zich meebrengt – denk aan de etiquette, het gebrek aan privacy en de torenhoge verwachtingen die mensen van je hebben – herinnerden veel mede-studenten op de universiteit Kate eraan hoeveel geluk ze wel niet had om met William uit te gaan, waarop de princess to be naar verluidt terugkaatste: “Hij heeft geluk dat hij mij heeft.” Zo zien we het graag: een royal lady die zich de kaas niet van het brood laat eten. You go, Kate. 

Bron: Mirror | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws