Eloise en Claus-Casimir in full glam op blauwe loper

Broer en zus poseerden samen in stijl.

Eloise van Oranje heeft een bewogen tijd achter de rug. Van de mooiste plaatjes schieten in Zuid-Afrika tot een nationale badpak-gate die door haar op gang werd gezet – de gravinfluencer heeft niet stilgezeten. En eenmaal terug in Nederland gaat ze gewoon door, en verschijnt ze met broerlief op de blauwe loper. 

Balletvoorstelling

Ze heeft zich snel herpakt na haar vertrek uit Het Perfecte Plaatje Op Reis, want afgelopen zaterdag verscheen gravin Eloise samen met broertje Claus-Casimir opgewekter dan ooit op de donkerblauwe loper bij het International Young Patrons Gala in Amsterdam. Het stel woonde – zoals echte royals betamen – een balletvoorstelling bij. En dat deden ze uiteraard in stijl.

Betaalbaar risico

Of het is om Jeroen Snel te treiteren, weten we niet zeker. Maar Eloise is erin geslaagd om een look met veel blote huid-vertoon tóch classy te maken. De gravin toonde zich uiterst charmant in black on black, afgemaakt met elegante gouden sieraden. Hoewel de strapless top met doorzichtig mesh waarschijnlijk niet het eerste zou zijn wat Jeroen zou uitkiezen voor een lid van de royal family, valt niet te ontkennen dat het de gravin weer beeldig staat. Bovendien bewijst Eloise dat een royal-waardig prijskaartje overbodig is: voor de gehele look is ze gewoon even langs de H&M gegaan. Een royal die risico durft te nemen én ook kan stralen in een outfit die níet de waarde van een gemiddelde personenauto heeft. Chapeau!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ELOISE (@eloisevanoranje)

Reacties

Op Instagram zijn volgers eensgezind. Onder de foto’s die Eloise op haar profiel plaatst, zijn niets dan lovende reacties te vinden. Verschillende bekende Nederlanders spreken hun bewondering uit over de look van de gravin, en ook broertje Claus-Casimir reageert onder de foto’s. “Het was geweldig! You’re so pretty“, schrijft hij over zijn zus. Sommige volgers kunnen het (terecht) niet laten om een ietwat cynische opmerking achter te laten. “Ben bang dat Jeroen Snel dit niet overleeft!”, schrijft iemand.

Bron: Blauw Bloed, Instagram @eloisevanoranje | Beeld: NL Beeld, Instagram @eloisevanoranje 

Laatste nieuws