[Gesloten]Fabulous Friday: maak 3x kans op een pakket Weleda Zomerfavorieten

Zomerse verwennerij voor je huid!

We hebben er even op moeten wachten, maar nu het zonnetje hoog aan de hemel staat, pakken we het liefst elke zonnestraal mee. De zomer is echter ook hét moment om net dat beetje extra liefde aan je huid te schenken. En daar kan dit fijne pakket met de Zomerfavorieten van Weleda een handje bij helpen!

Zomer op je snoet

Natúúrlijk zijn we au moment druk in de weer met SPF’s en breedspectrum-zonnebescherming. Maar naast de zonnebrandcrèmes kan je huid in de zomer flink wat liefde gebruiken. Van UV-straling tot zeewater en van lange avonden op het terras tot korte, zwoele nachten: we maken het ons huidje niet makkelijk.

Weleda heeft nu gelukkig een bijzonder fijne selectie Zomerfavorieten, waarmee je je skincare-routine een boost geeft én een extra stukje zomer in je selfcare verwerkt.

Zomerfavorieten

Zo zien we dit jaar een oude vertrouwde terugkeren als Zomerfavoriet, én tipt Weleda twee nieuwe zomerse toppers.

Allereerst is er de nieuwkomer Skin Food Ultra-Light Dry Oil. Deze unieke 2-fasen olie voor je lichaam en gezicht hydrateert, voedt en verzorgt je droge huid. De spray combineert de luchtigheid van een hydraterende mist met voedende jojoba-olie en extracten van driekleurig viooltje, biologische Calendula, kamille en rozemarijn. Trekt snel in en zorgt voor een mooie gloed. Met frisse, zomerse geur!

De tweede nieuwe naam in dit rijtje is de Aroma Shower Happiness. Deze limited edition douchegel met de verfrissende geur van grapefruit, mandarijn en limoen zorgt voor de perfecte start van een zomerse dag. De geur is namelijk bewezen opvrolijkend. De douchegel is vrij van micro-plastics, biologisch afbreekbaar én bevat geen SLS/SLES. Goed voor je huid en de planeet dus.

Ook keert de Skin Food Light dit jaar terug als Zomerfavoriet. Deze heerlijke crème voor gezicht en lichaam is een echte alleskunner. Trekt snel in, hydrateert en biedt comfort bij een droge huid. Het geheim van Skin Food Light? De combinatie van biologische zonnebloemolie met onder andere driekleurig viooltje, biologische Calendula en biologische kamille.

Winnen

Extra leuk: Beau Monde mag drie pakketten met de Weleda Zomerfavorieten verloten! Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken, is hieronder je gegevens achterlaten.

Let op: je kunt je maximaal één keer opgeven. Winnaars ontvangen vanzelf bericht. Deze winactie loopt tot 23 juni. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met UPR the Netherlands zullen delen als je wint.

Laatste nieuws