[Gesloten]Fabulous Friday: maak kans op 3 x 2 tickets voor de hilarische film No Hard Feelings

Een absolute must-see!

Een knappe jongedame die haar huis dreigt kwijt te raken, en overbezorgde ouders van een introverte zoon die een flink bedrag beloven aan degenen die hun zoon uit z’n schulp kan helpen: het plot van No Hard Feelings belooft een hoop hilarische momenten. Met Jennifer Lawrence in de hoofdrol én als producer is deze komedie een absolute must-see. Wel zo fijn dus, dat je bij Beau Monde tickets kunt winnen!

Ongemakkelijk

Je kent het vast wel: je kroost groeit op, moet langzaamaan op eigen benen staan, maarre…ze weten zich nog niet écht los te pulken van de bank, en qua levenservaring valt er nog het één en ander af te strepen.

De ouders van Percy, gespeeld door Andrew Barth Feldman, kunnen erover meepraten. Laird (Matthew Broderick) en Allison (Laura Benanti) zijn een stel helikopterouders eerste klas, en plaatsen daarom een advertentie: of er alsjebliéft iemand hun zoon wil daten – voor een royale vergoeding, uiteraard.

De jonge Maddie (Jennifer Lawrence) werkt als Uber-chauffeur, maar komt flink in de problemen wanneer haar auto wordt weggesleept. Wanneer zij de advertentie ziet, lijkt het een match made in heaven. Met haar goede looks en zelfverzekerde persoonlijkheid denkt ze dat ze Percy binnen no-time weet in te pakken, maar dat verloopt toch allemaal net even anders. De trailer van de hilarische film belooft al veel goeds:

Maar goed, hoe kon dat ook anders met een hoofdrol voor Jennifer Lawrence, en de regie van Good Boys-regisseur Gene Stupnitsky?

Winnen!

Mocht je nu zin hebben gekregen in een heerlijk potje lachen in de plaatselijke bioscoop, dan hebben we goed nieuws voor je. Beau Monde mag namelijk 3×2 tickets weggeven voor deze fijne komedie! Het enige wat je hoeft te doen om te winnen, is het onderstaande formulier invullen.

Let op: je kunt je maximaal één keer opgeven. Winnaars ontvangen vanzelf bericht. Deze winactie loopt tot 30 juni. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Triple P Entertainment zullen delen als je wint.

Laatste nieuws