[Gesloten]Fabulous Friday: maak kans op een luxe Barbie x Mermade Hair-pakket naar keuze t.w.v. €89

Come on Barbie, let's go party – met je perfecte Mermade Hair-coupe!

Geen enkel mode-icoon spreekt al decennia zo tot de verbeelding als Barbie. Precies op tijd voor de release van de langverwachte Barbie: The Movie met regie van Greta Gerwig en hoofdrollen voor Margot Robbie en Ryan Gosling, heeft Mermade Hair de handen ineengeslagen met Barbie. En Beau Monde mag daarom nu een heerlijk hairstyling-pakket weggeven waarmee je jezelf helemaal in je eigen Barbie-droom waant!

Barbie-droomwereld

We kunnen de afgelopen maanden ons hart ophalen aan alle heerlijk roze items die de revue passeren in het kader van #Barbiecore. Barbie is back van nooit weggeweest, en we vieren dit massaal met heerlijk overdadige roze outfits, glitter en glamour, én natuurlijk een perfecte coupe om de look af te maken.

Bijzonder fijn dus, dat Mermade Hair je helpt om je eigen Barbie-droom te verwezenlijken met hun bijzonder fijne limited edition kits met hun meest populaire producten – helemaal in de stijl van Barbie. We praten je bij over de twee hebberig makende pakketten.

Dromerige golven of stijlvol straight?

Met de Barbie Wavy Kit by Mermade Hair creëeer je dromerige golven. De limited edition kit heeft alles wat je nodig hebt om jezelf van een weelderige, wavy coupe te voorzien. Style het haar met de Mini Waver, bedazzle met trendy hair jewels en maak de look af met de must-have haarsjaal met Barbie-patroon.

barbie mermade hair

Ga je liever voor stylish steile lokken? Dan zit je goed met de limited edition Barbie Blowout Kit van Mermade Hair. In deze kit vind je alle benodigdheden om een zijdezachte, super straight blowout te creëren. Breng het haar in model met de föhnborstel, versier met de on-trend hair jewels en maak de look af met de chique headscarf met Barbie-patroon.

barbie mermade hair

Winnen

Wil je nu zelf kans maken op één van deze twee perfectly pink pakketten voor je haar? Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is hieronder je gegevens invullen én laten weten welke van de twee pakketten jij graag wilt ontvangen.

Let op: je kunt je maximaal één keer opgeven. Winnaars ontvangen vanzelf bericht. Deze winactie loopt tot 21 juli. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met SO PR zullen delen als je wint.

Beeld: Mermade Hair

Laatste nieuws