Verrassing: Kate, William en de kinderen verschijnen plotseling bij vliegshow

Familieuitje!

Meestal wordt het van tevoren wel aangekondigd als prins William en Kate Middleton ergens verschijnen. Dit weekend was dat echter niet het geval, en verschenen Kate Middleton, prins William en hun kroost ineens bij de Royal International Air Tattoo, de grootste militaire vliegshow ter wereld dat plaatsvond in Fairford, in het graafschap Gloucestershire. Het bezoek aan de show leverde gezellige kiekjes op.

Verrassingsbezoek

Zomervakantie? Welnee, het is deze week een drukke week voor de Cambridges. Wimbledon is in volle gang en daar hebben we prinses Kate dan ook al zien stralen in prachtige outfits. Niemand had daarom verwacht dat de hele familie gisteren verscheen bij de landelijke vliegshow. Zowel Prins George (9), prinses Charlotte (8), prins Louis (5) en Kate en William waren aanwezig. Er werd met grote ogen gekeken naar de show en de familie mocht zelfs een toestel van dichtbij bekijken.

Beeld: NL Beeld

Zo mochten ze in een C-17 transportvliegtuig kijken. Dit is niet zomaar een vliegtuig, want deze werd gebruikt om afgelopen september de kist van wijlen koningin Elizabeth te vervoeren. Aan prins George de eer om de laadklep omhoog te brengen. Ook mocht hij nog kijken in de cockpit.

Beeld: NL Beeld
NL Beeld

Een aantal jaar geleden werd prins George ook al door zijn ouders meegenomen naar de vliegshow. Dat was in 2016, vlak voordat hij drie werd. We gaan ouders William en Kate dit weekend ongetwijfeld vaker zien, want Wimbledon is nog in volle gang. We zijn benieuwd of prins George daar – net zoals vorig jaar – weer naast papa en mama op de tribune te spotten is.

Bron: HLN | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws