Yes! Kate is terug op Wimbledon en verschijnt in prachtige outfit van Balmain

De Princess of Wales kijkt voor inspiratie naar die ándere Princess of Wales.

Inmiddels hebben Kates jaarlijkse optredens op Wimbledon fans nu al meer dan een decennium een hoogtepunt op de koninklijke modekalender opgeleverd. En ook dit jaar is het weer raak, want ze verscheen op dag twee van het toernooi in een heerlijke outfit à la Middleton.

Flaneren op Wimbledon

Zomerse pakken, luchtige maar deftige jurkjes en jumpsuits zijn geschikte keuzes voor wie een dagje Wimbledon doet. De meeste dames kiezen daarbij voor bloemenpatronen en pastelkleuren, met aan hun voeten een sleehak, sandaletten of pumps. Liever een tikkeltje te chic dan te casual, is een goede richtlijn voor toernooi.

In de loop der jaren heeft de exclusieve donkergroene tribune van Wimbledon, genaamd de ‘Royal Box’, gefungeerd als modieus speelveld voor een hele hoop bekende sterren en royals. Met voor ons als jaarlijks hoogtepunt uiteraard Kate Middleton. Haar outfits maken aan de lopende band furore en zij scoort hiermee elke match opnieuw punten.

Kate in Balmain

Ons Kate zag er – hoe kan het ook anders –  elegant uit, gekleed in een mintgroene blazer van Balmain over een witte geplooide jurk. Het opvallende jasje van de royal had witte revers en knopen. Ze maakte de look af met een bijpassende witte tas van Mulberry en haar favoriete witte Gianvito Rossi-pumps.

 

Een look die ons een tikkeltje prinses Dianachic vibes geeft. Gedurfde blazers, overdreven revers en witte hakken zijn sowieso hélemaal jaren 80!

NL Beeld / Avalon

Tennisfanaat

Kate is een gepassioneerde fan van de sport, en woonde slechts enkele weken na haar huwelijk met prins William in april 2011 haar eerste Wimbledon bij als lid van de koninklijke familie. De prinses is sindsdien bijna elk jaar aanwezig geweest, en wijlen Queen Elizabeth gaf in 2016 zelfs haar beschermheerschap na 64 jaar aan haar over. Enne, de prinses stelt nooit teleur. Of het nou om de vertegenwoordiging van het toernooi, haar balgevoel óf schitterende outfits gaat!

Bron: Hello! Magazine, Harper’s Bazaar UK | Beeld: NL Beeld/Brunopress

Laatste nieuws