Inbrekers stelen voor 800.000 euro aan designertassen bij Sylvie Meis

De dieven sloegen hun slag in de garderobe van de presentatrice.

Het moet flink schrikken geweest zijn voor Sylvie Meis: terwijl zij zich kostelijk vermaakte bij de Duitse première van de Barbie-film, baken dieven haar appartement binnen om een buit ter waarde van zo’n 800.000 euro te maken.

Flinke buit

Volgens de Duitse krant Hamburger Abendblatt zijn de inbrekers via een steiger bij een naastgelegen huis op het dak van Sylvies appartement geklommen. Vervolgens zijn ze via een dakraam binnengekomen en hebben ze hun slag geslagen in de garderobe van de presentatrice. Er zijn naar verluidt 25 Hermès designertassen en enkele sieraden meegenomen. Naar schatting zou de buit zo’n 800.000 euro waard zijn.

Barbie

Ondertussen lijkt Sylvie zich niet gek te laten maken en geniet ze vooral na van een glamoureuze avond. Op haar Instagram-profiel deelt de presentatrice enkele kiekjes van de première.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis)

Ze straalde op de pink carpet in een prachtige, met glitters bezaaide jurk van ontwerper Jasmin Erbaş. En zeg nou zelf: Sylvie is zelf toch gewoon een real-life Barbie?

Keurig netjes

Onlangs sprak Beau Monde nog met Sylvie over haar werk in de spotlights en het feit dat ze zich in haar dertiger jaren iets meer heeft ‘laten gaan’. “Mijn manager Marina zei in die tijd dat het mijn goed recht was, maar dat ik wel gekozen had voor een bepaalde carrière waardoor ik met de grootste merken van Duitsland mag werken en dat daar een prijskaartje aan hangt, in de zin van dat ik me niet alles kan veroorloven. Ik wilde dat eerst niet horen, maar ze had gelijk. Het mocht iets meer ingetogen. Altijd in het publieke oog staan, immer keurig netjes zijn, went, maar af en toe is het lastig”, aldus de blondine.

Bron: Nouveau, RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld, Instagram @sylviemeis

Laatste nieuws