Van kort koppie tot lange lokken: de kapsels van Zara Tindall door de jaren heen

Er kwam met de jaren steeds meer lengte bij.

Tegenwoordig kennen we Zara Tindall met lange, blonde lokken. Toch is dat niet altijd zo geweest. Zara heeft er door de jaren heen flink op los geëxperimenteerd wat betreft haar kapsel. We nemen een duik in de archieven.

Kort pittig

Al in haar tienerjaren ging Zara voor een gedurfde look. Waar haar leeftijdsgenootjes hun lokken in de typische jaren 90-bob droegen, zette de dochter van prinses Anne de schaar er nóg verder in. Op een gezellig familiekiekje in 1997 zien we Zara met het kort pittige kapsel naast Charles staan.

Bron: NL Beeld

Steeds langer

Even later besloot Zara het haar toch wat langer te laten groeien. In 2006 verscheen ze op het één na het andere event met een glanzende, blonde coupe tot net over de oren.

Inmiddels heeft de dochter van prinses Anne haar lange haren omarmd. Vaak draagt ze haar blonde lokken in een strakke knot…

zara tindall
Bron: NL Beeld

Soms zelfs met een wilde lok los voor het gezicht…

Zara Tindall
Bron: NL Beeld

En op een héél wilde dag verschijnt madam zelfs met een geheel losse coupe.

mike zara tindall
Bron: NL Beeld

Zara’s haren blijven voorlopig steken op schouderlengte, maar gezien het patroon dat ze er de afgelopen jaren op na houdt, zou het zomaar kunnen dat ze het de komende tijd nog langer laat groeien. We zijn benieuwd: zullen we Zara binnenkort spotten met een heuse Barbie-coupe?

Bron: Hello! Magazine | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws