7x nagellaktrends die in het najaar populair worden

Deze kleuren geven je nagels net dat beetje extra in de herfst.

Officieel zitten we nog midden in de zomer, maar door die vele regenbuien voelt het alsof het najaar al is aangebroken. We zijn daarom alvast aan het kijken naar de leukste herfsttrends – zo ook op nagellakgebied. Deze nagellaktrends worden in de herfst helemaal hip.

1. Accentueer je eigen kleur

Deze trend richt zich op het accentueren van je natuurlijke nagels. Het is bovendien een van de makkelijkste trends, omdat je geen ingewikkelde nail art-technieken hoeft toe te passen. Het enige wat je hoeft te doen is een nude nagellak vinden die bij jouw eigen nagelkleur past.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door deborah lippmann (@deborahlippmann)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nude Nails (@nudenailssalon)

2. Barbiecore

Door de populariteit van Barbie the Movie kussen we de kleur roze nog lang geen vaarwel. Ook in de herfst mag je je helemaal roze kleden, en ook je nagels mogen kleurtje Barbie blijven.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Cirque Colors (@cirquecolors)

3. Donkergroen

Groen was al populair, maar komend seizoen omarmen we de donkere variant. Ook wel bekend als hunter green.

4. Maple Syrup nagellak

Maple syrup is een warme bruintint die perfect bij de herfst past. Overigens is elke bruintint in de herfst een goede match, maar de maple syrup-kleur heeft toch wel een streepje voor.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Juli Russell (@jauntyjuli)

5. Subtiele French Manicure met kleur

Jawel, ook de French Manicure blijft populair. Lak de uiteinden van je nagels echter niet wit, maar ga voor een uitgesproken kleur. Deze subtiele French Manicure met kleur is ideaal voor mensen die hun nagels net dat beetje extra willen geven, maar hun look subtiel willen houden.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door deborah lippmann (@deborahlippmann)

6. Rode wijn nagels

De kleur van rode wijn is vaak prachtig donker, en warm. Perfect voor je nagels dus! Kies dus een mooie, donkerrode nagellak uit en voorzie je nagels van dit fijne kleurtje.

7. Goede verzorging

Een van de belangrijkste trends – die overigens nooit uit de mode raakt – is goede verzorging. Houd je nagels gezond door je nagels af en toe een nagellakpauze te gunnen. Ook maak je je nagels blij met af en toe een verzorgende nagelriemolie. Zo makkelijk kan het zijn!

Bron: Dingen voor Vrouwen, Purewow | Beeld: Adobe Stock

Laatste nieuws