Aha: deze 3 items vind je niet in Kates kledingkast

Deze items kunnen niet op Kates goedkeuring rekenen.

Dat Kate Middleton een bijzonder uitgebreide garderobe tot haar beschikking heeft, is geen geheim. De immer stijlvaste prinses weet wat ze wil, en vooral wat zij niet wil van haar outfits. Déze drie kledingstukken zien we de Princess (bijna) nooit dragen.

Niet in de kast van Kate

We zijn dol op de outfits van de prinses, maar is het ons opgevallen dat ze sommige items niet zo snel draagt. Gelukkig dacht de Australische Marie Claire hier ook zo over, en vonden zij items die Kate nooit draagt of mag dragen. En sommige items zullen je verbazen…

Oranje boven

Zo viel het ze op dat Kate bijna nooit gespot worden in de kleur oranje. De belangrijkste theorie is dat het niet goed fotografeert – al denkt koningin Máxima daar heel anders over. Aangrenzende oranje-tinten zoals perzik en koraal mogen wel altijd gedragen worden. Aha!

kate tour
Het enige beetje oranje dat we van Kate krijgen. Beeld: Brunopress

De korte broek

Kate Middleton
Bron: Brunopress

Ook shorts komen nauwelijks voor in de kledingkast van de prinses – met één terugkerende uitzondering: wanneer de hoogheid haar zeebenen (letterlijk) tevoorschijn tovert bij een evenement. Zo werd ze vorig jaar in een short gespot tijdens de Engelse SailGP…

Kate
Beeld: NL Beeld

…en liet ze zich tijdens haar Caribische tour in een sportieve short zien toen ze aan boord stapte van een zeilschip in de Bahama’s. We hopen dat ze deze stijlregel over boord gooit, want het staat haar prachtig!

Sandalen

Met prinses Mary en koningin Letizia in het achterhoofd, dachten wij dat sandalen tegenwoordig royally appropriate waren. Toch zijn deze zomerschoenen niet aan Kate besteedt, en is ze nog geen enkele keer gespot in platte sandalen. De sandalen met hak worden wel wat vaker gekozen, maar HKH heeft een duidelijke voorkeur voor klassieke pumps.

Bron: Marie Claire, Beau Monde archief | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws