Oranje Boven! Máxima is dol op oranje accessoires

Helaas, geen Indiase kiekjes meer, maar wát werden we getrakteerd op kleurrijke foto's van het Koninklijk Paar. Met Máxima haar favoriet: Alles in de tinten van Oranje. 

Lees ook

Helaas, geen Indiase kiekjes meer, maar wát werden we getrakteerd op kleurrijke foto's van het koninklijk paar. Met Máxima haar favoriet: alles in de tinten van Oranje. 

LEES OOK: Royaltyliefhebbers raken maar niet uitgepraat over outfit Máxima in India

Het begon allemaal met deze superromantische foto. Wat 'n plaatje, nietwaar? Ondanks de eenvoudige kleur van de jurk, wordt het ding opgefleurd door de knalkleur van de hoofddeksel en steekt 'ie er met kop en schouders bovenuit (letterlijk én figuurlijk dan).

Maar deze look ↓ vonden we ook mooi bij elkaar gestijled. De jurk kun je herkennen van het fotomoment van de Oranjes afgelopen zomer.

Als afsluiter droeg Máxima een geheel oranje outfit. Het koninklijk paar maakte hier een rondvaart op de wateren bij Alleppey tijdens hun laatste dag van het staatsbezoek aan India.

Máxima heeft er nooit een geheim van gemaakt om een liefde te hebben voor  oranje accessoires. Dit droeg ze afgelopen Koningsdag.

 

En deze O.O. (Oranje Outfit) met royal hairdo vinden we ook geslaagd.

We sluiten de Oranje Ode af met deze throwback

 

BEELD: KONINGSHUIS, BSR AGENCY

Laatste nieuws

Zie ook