[Gesloten]Fabulous Friday: win een luxe ghd flight+-reisföhn met stijlvolle case

Altijd een good hair day – óók op vakantie.

Inpakken voor een last-minute vakantie? Dan maak je natuurlijk ruimte voor een keur aan muiltjes, luchtige jurkjes, en de nodige lingerie en skincare-producten. Maar ja…heb je dan nog wel ruimte voor een föhn? Gelukkig is dit dilemma verleden tijd met dank aan ghd. En Beau Monde mag nu de luxe ghd flight+ weggeven!

Verzorgde lokken

Bij voorkeur hebben we elke dag een good hair day, óók op vakantie. Maar met beperkte ruimte in onze koffers en een ruime selectie aan allerhande items die we onderweg niet kunnen missen, laten we al gauw onze haarstyling-producten thuis in de badkamer liggen. Maar ja: dan blijkt natuurlijk dat er in dat pittoreske hotelletje van een fatsoenlijke föhn geen sprake is. Oeps!

De flight+ van ghd voorkomt dit soort nachtmerries: met een compact, lichtgewicht design kun je deze fijne föhn makkelijk meenemen in je bagage. De stijlvolle afwerking en luxe case die je erbij krijgt, zijn bovendien mooi meegenomen.

Kleine krachtpatser

De flight+ is zo’n 25% kleiner en 49% lichter dan een ‘reguliere’ haardroger, maar levert minimaal in op de prestaties. Je neemt dus gewoon de vertrouwde droogkracht die je van thuis gewend bent mee op reis. De geavanceerde ionische technologie van deze reisföhn zorgt ervoor dat je lokken helemaal sleek en shiny voor de dag komen.

Bovendien valt er makkelijk te switchen tussen verschillende blaassnelheden en temperaturen, waarmee jij je coupe volledig onder controle houdt. Het ergonomische design zorgt er daarnaast voordat de reisföhn altijd prettig in de hand ligt. En ten slotte: de ghd flight+ werkt zowel op 120V als 240V. Zo werkt-ie waar ook ter wereld.

Winnen!

Mocht je nu nét zo enthousiast zijn als wij over deze premium reisföhn? Dan hebben we goed nieuws! Beau Monde mag namelijk de ghd flight+ en de bijpassende reisetui verloten! Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken, is hieronder je gegevens achterlaten.

Let op: je kunt je maximaal één keer opgeven. Winnaars ontvangen vanzelf bericht. Deze winactie loopt tot 25 augustus. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Maison PR zullen delen als je wint.

Laatste nieuws