Royaal lookje: dit is Máxima’s favoriete lippenstift

En het staat haar prachtig!

Van prachtige jurken, blouses en midi-rokken tot grootse hoeden en schitterende accessoires in allerlei verschillende kleuren – het staat koningin Máxima elke keer weer beeldig. Maar ook qua make-up ziet ze er altijd piekfijn uit. Van een subtiel nude kleurtje tot een koraalrode kleur lippenstift, onze queen kan het allemaal hebben!

(In)zoomen

Gelukkig ligt de coronapandemie inmiddels alweer een tijdje achter ons. Al het thuiswerken (of ja, paleiswerken) in die tijd leverde ons bijzonder veel inkijkjes in de werkkamer van koningin Máxima op. Royal fans lieten er bij iedere Zoom-meeting meteen een analyse op los. Welke foto’s stonden er in Máx’ kamertje, welke tabbladen had ze openstaan op haar laptop (het antwoord: ze bleek gewoon tussen het werken door te shoppen bij bol.com) – en wat lag er allemaal op het bureau van Hare Majesteit?

Op een van de vele thuiswerkdagen liet Máxima haar lippenstift op haar werktafel slingeren et voilà, flink inzoomen leerde ons om welk merk het precies moest gaan. Willen we weten natuurlijk, want als een lipstick goed genoeg is voor de koningin, verdient hij ook een plaatsje in onze toilettas.

Bobbi Brown

Aan het witte omhulsel van de lipstift was te zien dat het ging om een beautyproduct van Bobbi Brown Cosmetics, een lipstick uit de Extra collectie. Helaas konden we de kopse kant niet zien, dus of het gaat om een Extra Tint of een Extra Glow variant, blijft in nevelen gehuld. Wat we wel weten? De royally approved make-up is heel vriendelijk geprijsd – voor zo’n 36 euro koop je hem bij de betere drogist.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Bobbi Brown Cosmetics (@bobbibrown)

Royal fans

De cosmetica van Bobbi Brown kent meer royal fans. Prinses Eugenie verklapte ooit dat ze de bronzer van het beautymerk ‘briljant’ vindt en Kate Middleton droeg op haar trouwdag de long-wear gel eyeliner van BB. En Bobbi zelf, de make-up artist achter het merk, heeft een kort lijntje met Meghan Markle. Máxima is dus in goed gezelschap!

Bron: Libelle TV, Town & Country | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws