Dit is de perfecte vegan skincare routine

Voor als je lief wil zijn voor je huid én de wereld.

Je huid is je visitekaartje en wil je graag goed verzorgen. Alleen dit blijkt in de hectiek van de dag best een uitdaging: welke producten werken? Wat heeft je huid nodig? En hoe zorg je dat je elke dag de verzorging doet?  

De zoektocht naar een natuurlijk en vegan skincare merk

De zoektocht naar een manier om je huid goed te verzorgen, het liefst van één merk en vegan, kan best een uitdaging zijn. Soms hoor je via vriendinnen en kennissen tips en ervaringen. Zo hoorden wij laatst over het merk Velveux. Dit is een opkomend skincare merk dat volledig natuurlijke en vegan producten aanbiedt. 

Daily 7 bundel

Er zijn verschillende bundels en opties, waaronder de Daily 7 bundel. Dit is een bundel met (op volgorde): 1. Pre/Oil Cleanser, 2. Foam Cleanser, 3. Toner, 4. Vitamine C & Retinol Serum, 5. Oogcrème, 6. Gezichtscrème, 7. Rozen Gezichtsolie. Een alles-in-1 bundel voor een complete huidverzorging, mét – zo beweert het merk – een heerlijke bloemengeur. Klinkt goed!

Resultaat

Volgens het merk laten de producten de huid stralen, heb je minder last van oneffenheden en droge plekken én ervaar je minder wallen meer onder je ogen. Tot slot is het fijn dat de producten natuurlijk en vegan zijn, met ingrediënten zoals Argan olie en Kurkuma én goed geprijsd. Met deze bundel kan je maanden vooruit!  

Conclusie

Als je op zoek bent naar een vegan skincare routine die je huid hydrateert, verzorgt en beschermt kan de Daily 7 van Velveux een goede optie zijn. Een complete formule met een eenvoudige handleiding waardoor je het elke dag blijft doen.  

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Velveux.

Bron: Velveux | Beeld: Pexels

Laatste nieuws