Yes! Er komt een derde seizoen van And Just Like That…

Dit is alles waar we op hadden gehoopt.

Onwijs goed nieuws voor fans van And Just Like That…: streamingdienst Max heeft vlak voor het slot van seizoen 2 bekendgemaakt dat we een derde seizoen van de serie kunnen verwachten.

Verhaallijn

And Just Like That… was precies wat alle Sex and the City-fans nodig hadden – en misschien nog wel meer dan dat. In het eerste seizoen van de serie zagen we hoe de vriendinnen Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), Charlotte York (Kristin Davis) en Miranda Hobbes (Cynthia Nixon) hun leven leiden als vijftigplusser. Uiteraard met een flinke dosis fashion, de nodige perikelen die komen kijken bij dames van middelbare leeftijd, en crisissen waar veel vrouwen zich in herkennen.

Samantha Jones

Iedere Sex and the City-fan wist bij de start van And Just Like That… meteen dat er één persoon miste: Samantha Jones, oftewel Kim Cattrall. En hoewel zij eerder liet weten geen interesse te hebben in de reboot, verscheen ze tot groot genoegen van menig kijker tóch in seizoen 2. Met de komst van het vierde iconische personage was de nieuwe serie compleet, en konden we niet anders dan vurig hopen dat we nog langer kunnen genieten van And Just Like That…

Derde seizoen

Onze gebeden zijn gehoord, want in een persbericht laat showrunner Michael Patrick King weten dat een derde seizoen van de serie definitief is. “We vinden het geweldig om meer tijd door te brengen in het Sex and the City-universum en nieuwe verhalen te vertellen over de levens van deze herkenbare en ambitieuze personages, gespeeld door deze geweldige acteurs. And just like that… hier komt seizoen drie”, aldus de uitvoerend producent.

Naast dit heerlijke nieuws deelt de streamingdienst nog een leuk nieuwtje. Sinds de première van de tweede reeks op 22 juni van dit jaar is And Just Like That… de meest bekeken Max Original tot nu toe. En aan dat succes dragen wij natuurlijk maar al te graag bij!

Bron: RTL Boulevard, Grazia | Beeld: And Just Like That…

Laatste nieuws