Tweede seizoen And Just Like That… nu te streamen op HBO Max

Bingen maar!

Fans van And Just Like That… opgelet! Vanaf vandaag kunnen we het tweede seizoen van de populaire serie streamen op HBO Max. Voor wie nog niet is overgehaald om te kijken: dit zijn drie redenen waarom je deze serie vandaag nog moet bingen!

1. Hallo Aiden!

Carrie (Sarah Jessica Parker) is klaar om verder te gaan na het overlijden van grote liefde Mr. Big in seizoen één. En dat doet ze met niemand minder dan Aiden, die we nog wel kennen uit Sex and the City. “Je gaat niet verder omdat je er klaar voor bent, maar omdat je ontgroeid bent wie je was”, zegt Carrie in de trailer.

2. Spannende, nieuwe stappen

Ook Miranda (Cynthia Nixon) en Charlotte (Kristin Davis) maken spannende nieuwe stappen in hun leven. Miranda verhuist naar Los Angeles om bij Che te zijn, maar dat brengt haar aan ’t twijfelen over haar relatie. En Charlotte krijgt een nieuwe baan aangeboden, maar is ze er wel klaar voor met de kids die haar nodig hebben?

3. Samantha Jones is terug!

Het grootste nieuws is natuurlijk de terugkomst van Samantha Jones (Kim Cattrall). Niet in een vaste rol, maar wel in een veelbelovende cameo. Gezien haar ruzie met Sarah Jessica is al wel gemeld ‘dat ze de sterren van de serie niet gezien of gesproken heeft’. Helaas geen gezamenlijke cocktails met ouderwetse gossip dus…

Bron: Grazia | Tekst: Jill Waas | Beeld: And Just Like That

Laatste nieuws