Wil je zien! Netflix deelt eerste beelden van Bridgerton seizoen 3

Dat belooft veel goeds!

Hoewel het nog onbekend is wanneer we eindelijk het derde seizoen van Bridgerton kunnen streamen, komt Netflix wel alvast met een voorproefje. Afgelopen weekend deelde de streamingsdienst namelijk de eerste beelden van het nieuwe seizoen en de chemie tussen Penelope (Nicola Coughlan) en Colin (Luke Newton) spat ervan af!

De romance

Het derde seizoen van Bridgerton lijkt precies verder te gaan waar het tweede eindigde. Nadat Penelope de brute commentaren van Colin over haar meekreeg, geeft ze haar lang onbeantwoorde gevoelens voor hem op. De slimme Featherington vindt dat het tijd is dat ze haar energie richt op het vinden van een echtgenoot. Eentje die haar vrij genoeg laat zodat ze haar geheime identiteit als Lady Whistledown niet vaarwel hoeft kussen.

Penelope, die door haar familie vaak wordt weggezet als een ugly duckling, is niet zo handig in flirten, en heeft geen idee hoe ze haar zoektocht naar een man soepeltjes kan aanpakken. En Colin, die doorheeft dat Penelope hem niet de aandacht geeft die hij eerder wel ontving, is daarin teleurgesteld. Ze waren eerder toch zulke goede vrienden? Hij besluit daarom zijn hulp aan te bieden. Hij zal zijn dierbare vriendin helpen om een goede echtgenoot te vinden. Maar wanneer Penelope daadwerkelijk aandacht krijgt van potentiële suitors merkt Colin op dat het aan hem knaagt. Vindt hij Penelope leuk als vriendin? Of gaan zijn gevoelens verder dan dat? Het recept voor een heerlijk friends-turn-lovers-plot.

Wat we weten

Afgelopen weekend vond een fan evenement van Netflix’ Tudum plaats, waarbij een aantal beelden van het nieuwe seizoen werden gedeeld. Helaas onthulde de streamingdienst niet wanneer we het derde seizoen kunnen bingen, maar de beelden beloven wel dat het nieuwe seizoen het wachten waard is.

Wat we wel weten, is dat we naast de ontluikende ‘Polin’ romance ook meer zullen zien van de breuk tussen Penelope en Eloise (Claudia Jessie). Het feit dat Eloise weet wie er achter de identiteit van Lady Whistledown schuilt, maakt dat Penelope in een lastig parket zit. Ondertussen maakt Penelope’s toenemende aanwezigheid in de ton het moeilijker om haar alter ego Lady Whistledown geheim te houden.

Daarnaast weten we dat Ruby Stokes niet zal terugkeren als Francesca Bridgerton. Zij zal de hoofdrol spelen in de Netflixserie Lockwood & Co, waardoor ze geen tijd meer heeft voor Bridgerton. Actrice Hannah Dodd zal het stokje van haar overnemen. Ook zullen we een aantal nieuwe personages zien. Daniel Francis als Marcus Anderson, Sam Phillips als Lord Debling en James Phoon als Harry Dankworth.

Ook zien we veel bekende gezichten terug. Denk aan Adjoa Andoh (Lady Danbury), Simone Ashley (Lady Kate Bridgerton), Jonathan Bailey (Lord Anthony Bridgerton), Ruth Gemmell (Lady Violet Bridgerton), Luke Thompson (Benedict Bridgerton), Golda Rosheuvel (Queen Charlotte) en Polly Walker (Lady Portia Featherington).

Bron: Marie Claire | Beeld: Liam Daniel/Netflix © 2023

Laatste nieuws