Zien: prinses Victoria combineert glamour met budget fashion

Een modieuze start van het nieuwe werkjaar voor de prinses.

Nu de zomervakantie er weer op zit en kids Estelle en Oscar weer in de schoolbanken zitten, is de tijd van werkbezoeken, eindeloos beleefde gesprekken voeren en handjes schudden voor prinses Victoria weer aangebroken. Om het nieuwe werkjaar meteen maar goed in te luiden, verschijnt ze in een glamoureuze outfit op haar eerste werkbezoek.

Back to work

Waar sommige royals nog met de beentjes omhoog en een glas ijskoude rosé in de Zuid-Europese zon vertoeven – we kijken met een schuin oog naar de Oranjes – zijn anderen alweer aan het werk geslagen. Ook prinses Victoria moet er aan geloven. Zij kon eerder deze week weer opgelucht ademhalen toen beide kids retour werden gestuurd naar school, en mag nu zelf ook weer aan de bak.

Prijsuitreiking

Zongebruind en wel begon de kroonprinses van Zweden gisteren weer aan haar royal duties. Er stond een prijsuitreiking van de jaarlijkse wedstrijd voor de Wereldwaterweek op de planning, en aan Victoria de taak om de Stockholm Junior Water Prize uit te reiken aan de gelukkige. Voor de gelegenheid koos de prinses ervoor om haar bekende voorliefde voor budget fashion te combineren met de nodige glamour.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kungahuset 🇸🇪 (@kungahuset)

Outfit

Victoria droeg een zwarte off-shoulder top van Valentino, waarvan Ufo No More wist te achterhalen dat die al sinds 2017 in haar kast ligt. Om haar hals pronkte een stel opvallende, lichtblauwe Swarovski-juwelen en onder de voetjes spotten we opnieuw haar Yves Saint Laurent-muiltjes, waarover we ons verbazen dat die nog niet versleten zijn na al die jaren. Om de kostbare items een tikje te compenseren, koos Vic voor een nieuwe, gebloemde midi-rok van H&M. Al met al een geslaagde look voor zo’n eerste werkdag!

Bron: Instagram @royalfashionpolice, Ufo No More | Beeld: NL Beeld, Instagram @kungahuset 

Laatste nieuws