Back to school! Zwoyals delen zeldzaam kiekje van Estelle en Oscar op eerste schooldag

De prins en prinses duiken vandaag de schoolbanken weer in.

Zoals gewoonlijk vliegt dit jaar de zomervakantie weer voorbij, en ook voor de royal kids is er geen ontkomen aan: de rugtassen worden weer afgestoft en de broodtrommels weer gevuld. Op Instagram deelt het Zweedse koningshuis een snoezig back to school-kiekje van prinses Estelle en prins Oscar.

Casual kiekje

Net als veel andere royal kids, blijven prinses Estelle en prins Oscar van Zweden grotendeels buiten de spotlights – want ja, het is nu eenmaal hip om als royal je kind zo ‘normaal’ mogelijk op te voeden. Als we al een glimp van de twee opvangen, is dat meestal op een ietwat statig kiekje op een belangrijk royal event. Héél soms trakteren de Zwoyals ons op een meer casual foto – en vandaag is zo’n moment. Op de officiële Instagram-pagina van het Zweedse koningshuis verschijnt een kiekje van de kroost van prins Daniel en prinses Victoria, die klaarstaat om terug de schoolbanken in te kruipen.

Terug naar school

In het standaard back to school-outfitje en gewapend met een rugzak zijn Oscar en Estelle door moederlief Victoria op de kiek gezet. “Veel leerlingen keren weer terug naar school”, klinkt het op het Instagram-profiel van het Zweedse koningshuis. “Vandaag begint prinses Estelle aan leerjaar 5. Prins Oscar begint in groep 1.” Toegegeven, écht blij kijken de kids nog niet, maar we zijn ervan overtuigd dat ze straks weer fluitend door het schoolleven zullen gaan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kungahuset 🇸🇪 (@kungahuset)

En alsof het allemaal niet op kan vandaag, trakteren de Zwoyals ook nog eens op een aantal kiekjes van de kinderen tijdens de zomervakantie. Zo te zien heeft de kroonprinselijke familie het prima naar de zin gehad!

Bron: Instagram @kungahuset | Beeld: NL Beeld, Instagram @kungahuset

Laatste nieuws