Beau Monde & Collistar presenteren masterclass anti-aging

Choose your anti-age met Collistar!

Wil je een Hollywood huidje, dan is stap één je huidbehoefte kennen en ontdekken welke routine daarbij past. Beau Monde geeft hiervoor een speciale masterclass, samen met Collistar, het merk met 40 jaar expertise en ervaring in huidverzorging. Ervaar verschillende texturen, geuren en formules, vrij van ingrediënten van dierlijke oorsprong, siliconen en alcohol.

Na deze masterclass twijfel je nooit meer bij het kiezen van de juiste skincare. Je sluit de dag af als ware ‘skintellectual’ én met een goodiebag ter waarde van €115. Zien we je daar?

Programma

Je wordt door Collistar-expert Nicole en de redactie van Beau Monde ontvangen met lekkere hapjes en drankjes. Tijdens een gezellige ochtend of middag leer je op een toegankelijke manier alles over anti-aging.

Collistar-expert Nicole vertelt je tijdens de experience alles over anti-aging en het Collistar skincare-ritueel, waarna je zelf alle producten kunt ervaren en testen. En je kunt alles vragen over je eigen huid, zodat je met goed advies de juiste producten kunt kiezen. Je krijgt nadien een box thuisgestuurd met 1x een speciaal voor jou geselecteerde gezichtscrème en 1x een oogcrème met een verkoopwaarde van minimaal €115. Love it!

Er zijn in totaal slechts 40 kaarten (20 voor de ochtendsessie en 20 voor de middagsessie), dus wees er snel bij!

Op een rijtje

Wanneer:
Maandag 18 september 2023
Waar:
Hotel Anantara Krasnapolsky (Amsterdam)
Tijd:
Ochtend (10.00 – 12.00) | Middag (13.00 -15.00)
Tickets:
Ochtend | Middag
Prijs:
€35 per persoon

Laatste nieuws