Netflix hint op huwelijk Charles en Camilla in laatste seizoen van The Crown

Naast Diana's dood en het studentenleven van prins William gaan we in het zesde seizoen óók naar het huwelijk van C&C kijken.

Na vijf seizoenen en tientallen afleveringen waarin allerlei gebeurtenissen uit de royal geschiedenis van het het Verenigd Koninkrijk worden nagespeeld, is binnenkort het zesde en laatste seizoen van The Crown te zien. Voordat dat van start gaat, hint Netflix alvast op een belangrijke gebeurtenis die daarin te zien zal zijn.

Duidelijke hint

“Na zes seizoenen, zeven jaar en drie verschillende casts komt The Crown later dit jaar tot een einde. We komen later terug met meer, maar hier is alvast een hint van wat er in ons laatste seizoen te zien is”, schrijft Netflix op X (Twitter). Hier is een liturgieboekje van het huwelijk van Charles en Camilla bij te zien. Eén en één is twee: we gaan in het komende seizoen kijken naar hoe C&C in het huwelijksbootje stappen.

Diana’s dood

Makers van de serie maakten eerder al bekend dat het zesde seizoen in het teken zou staan van royal gebeurtenissen in de jaren ’90, waaronder de tragische dood van prinses Diana. Producent Suzanne Mackie vertelde daarover eerder dat het voor de makers lastig was om haar overlijden op een passende manier in beeld te brengen. “Er is een heel voorzichtig, lang gesprek geweest over hoe we het gaan doen”, zei ze erover. “Uiteindelijk zal het publiek oordelen, maar ik denk dat het op een delicate, doordachte manier is gemaakt.”

Herfst

Hoewel Netflix ons maar blijft teasen met allerlei hints over het laatste seizoen, weten we nog steeds niet wanneer deze te zien zal zijn. Bela Bajaria, Chief Content Officer van Netflix, lichtte onlangs wel alvast een tipje van de sluier op: zij onthulde dat de release deze herfst zou zijn. Dat zou betekenen dat we binnen nu en twee maanden kunnen kijken naar het nieuwe seizoen. Wij zetten de rosé vast koud!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld, X @netflix

Laatste nieuws