Zien: prinses Kate kiest voor trendy nieuw kapsel

Een nieuw werkjaar, een nieuw kapsel!

Wie prinses Kate op de voet volgt, weet dat de prinses al jaren ruwweg hetzelfde kapsel heeft: niet te veel poespas of laagjes, maar gewoon een set verzorgde lange lokken die je net zo makkelijk in een snelle paardenstaart kunt doen, als kunstig kunt opsteken. Tot nu! De hoogheid heeft zich namelijk een prachtige nieuwe coupe laten aanmeten.

Gevangenisbezoek

We schreven gisteren al even over Kates subtiele keuze om haar gebruikelijke asymmetrische scheiding in te ruilen voor een middenscheiding bij het WK Rugby dit weekend, maar experts weten het nu zeker: de prinses heeft flink de schaar in haar lokken laten zetten!

Zo verscheen Catherine gisteren bij een gevangeniscomplex in Sutton om aan den lijve te zien hoe de Forward Trust, waar zij een beschermvrouwe van is, de gevangenen helpt om te gaan met verslaving en bezoeken aangenamer te maken voor kinderen van de bewoners.

On trend

Voor de gelegenheid ging Kate gekleed in een Alexander McQueen-pak, dat zij ook droeg in Boston vorig jaar. Deze combineerde ze met een set matchende Gianvito Rossi’s en natuurlijk de nodige juwelen. Maar het was vooral haar kapsel waarmee Kate de aandacht trok. Kijk en vergelijk:

Beeld: NL Beeld

De prinses heeft een set heerlijk trendy curtain bangs laten knippen, en maakte slim gebruik van extra laagjes in haar kapsel om zichzelf van een goede dosis volume en losse krullen te voorzien.

Daarbij lijkt het erop dat Kate ook een iets donkerdere haarkleur heeft gekozen, maar dan wel met subtiele karamelkleurige highlights. Perfect voor het naderende najaar!

Brokkenpiloot

Overigens was dit niet het enige wat opviel aan Kates verschijning bij het cellencomplex. Zo spotten oplettende kijkers namelijk dat de prinses ook een wat mínder fashionable accessoire droeg: een set subtiele pleisters.

Beeld: NL Beeld

What happened? Naar verluidt zou de prinses zichzelf bezeerd hebben, terwijl zij thuis met de kinderen op de trampoline aan het spelen was. Kensington Palace heeft al laten weten dat het slechts een kleine blessure is, ‘niks ernstigs’.

Zo zie je maar weer: je kunt nog zo’n dream team aan glamour-experts en salonspecialisten klaar hebben staan, een ongeluk zit ook voor een prinses in een klein hoekje!

Bron: Hello! Magazine, People | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws