Trouble in paradise: prinses Maria-Olympia en Peregrine Pearson naar verluidt uit elkaar

De Griekse geruchtenmolen draait inmiddels overuren.

De Griekse geruchtenmolen draait al een tijdje overuren nadat er naar buiten is gekomen dat prinses Maria-Olympia en partner Peregrine Pearson – erfgenaam van de vierde Graaf Cowdray – naar verluidt uit elkaar zijn.

Geruchtenmolen draait overuren

Hoewel de twee nog niet met een officieel statement zijn gekomen, is het opgevallen dat de prinses alle foto’s samen met haar (ex?-)man heeft verwijderd van haar Instagram-account. Nóg verdachter is dat ze hem zelfs heeft ontvolgd. Maar of de prinses zich met alle geruchten bezighoudt? Nee hoor! In de korte tijd dat de geruchten naar buiten zijn gekomen, is de prinses – en tevens peetdochter van koning Charles – ‘gewoon’ op een solotrip gespot naar New York om de Fashion Week bij te wonen.

Maria-Olympia Peregrine uit elkaar
Beeld: NL Beeld

Romance

Het stel begon in 2020 te daten en leken hun romance te bevestigen op het zonnige Griekse eiland Spetses. Niet veel later daarna bleek de relatie voor het ‘echie’ te zijn nadat kroonprins Pavlos – Mari-Olympia’s vader – een foto postte waarbij de hele familie aan tafel was geschoven voor een heerlijke lunch op het eiland, mét Peregrine.

Tijdens hun relatie werden de twee regelmatig met elkaar gespot op belangrijke events. Zo was hij zelfs Maria-Olympia’s plus één op het huwelijk van Phillipos van Griekenland en Nina Flohr in 2021 in het prachtige Athene.

Drukke agenda of échte breuk?

Toch is het veel mensen opgevallen dat Peregrine de laatste tijd niet meer op de socials verschijnt van Maria-Olympia. Een aantal volgers viel het zelfs op dat hij niet aanwezig was op de 27e verjaardag van de prinses. Maar of dat een gevalletje ‘drukke agenda’ is of een échte break-up, dat is du moment nog een groot vraagteken.

Bron: Hello! | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws