Wauw: Letizia straalt in ZARA-jurk van 50 euro

Het goede nieuws: hij is nog te koop!

Nu de zomer ook in Spanje zo langzamerhand aan z’n einde komt, roept de koninklijke plicht weer voor koningin Letizia. En dat betekent: veel werkbezoeken, veel lintjes doorknippen en nóg meer verschijningen in glamoureuze outfits. En daar hoeft geen royal prijskaartje aan te hangen, bewijst de koningin nu opnieuw.

Budget look

Eerlijk is eerlijk: het maakt niet heel veel uit wat je de koningin van Spanje aantrekt. Leti zou er in een verknipte vuilniszak nog stunning uitzien, en van dat gegeven maakt ze dan ook gretig gebruik. Steeds vaker laat ze designermerken links liggen en verschijnt ze in items van ZARA, Stradivarius of een ander budgetmerk. Hare Majesteit heeft het allang door: een royal look hoeft niet altijd een royal prijskaartje te hebben.

Duurzaam event

Gisteren mocht Letizia weer aan de bak in Madrid. Ze bezocht de derde editie van de Retina ECO Awards, waar prijzen voor de beste projecten op gebied van klimaatverandering en duurzaamheid worden uitgereikt. Bij zo’n event zou het natuurlijk een tíkje ongepast zijn om in een met diamanten bezaaide Christian Dior-japon aan te komen zetten. En dus verscheen Leti – bedachtzaam als ze is – in een low budget look.

ZARA-jurk

Voor de gelegenheid is de koningin nog even langs de ZARA gehopt om een van de betaalbare items uit de rekken te trekken. Het resultaat: een groene midi-jurk die haar gespierde schouders bloot laat.

Bron: NL Beeld

Op het eerste gezicht een royal-waardige look, al zegt het prijskaartje iets anders. Haar Aquazzura Forever-pumps – die overigens ook een favoriet zijn van royal collega prinses Beatrice – mogen dan respectievelijk zo’n 800 euro hebben gekost – voor de ZARA-jurk heeft de koningin slechts vijf tientjes neergelegd. En het goede nieuws: de jurk is nog te koop. Gezien het budget fashion-verleden van Letizia zal het niet lang meer duren voordat-ie uitverkocht is, dus wacht niet te lang!

Bron: Instagram @royalfashionpolice, UFO No More | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws